Vitamin Well har lenge hatt et stort engasjement for tennis, med hele norges Malene Helgø og Melanie Stokke på laget, og selvsagt vår globale ambassadør Grigor Dimitrov i front. De tar nå steget videre og inngår et offisielt sponsorsamarbeid med Norges Tennisforbund.

– Norges Tennisforbund har i en lengre periode jobbet med å få en offisiell drikkeleverandør med på laget. En som kan levere vann og sunnere alternativer til mye av det som finnes på markedet i dag. Vi er glade for nå å ha funnet denne partneren i Vitamin Well Norge. Vi gleder oss til å ta del i, og benytte oss av Vitamin Wells produktutvikling og til de skal ta del i alt det spennende som skjer i og rundt norsk tennis, sier Håkon Bjercke, Markedssjef NTF.

Vi er klare og gleder oss veldig til å spille mye tennis fremover. Tennis har alltid vært en del Vitamin Well’s kultur i Sverige, hvor vi i over 8 år har vært offisiell sponsor til Swedish Open i Båstad. Vi har også vårt eget Tennis Tournament for våre ambassadører som vi har valgt å kalle Vitamin Well Invitational. Vi gleder oss veldig til samarbeidet med Norges Tennisforbund, og til å bygge samme kultur i Norge sier Lill-Helen Mortensen, Marketing Manager for Vitamin Well.

Vitamin Well kommer i ulike smaker, sammensetninger og funksjoner. Først og fremst svært gode tørsteslukkere med tilskudd av vitaminer og mineraler, men man velger den gjerne også på grunn av den gode smaken. Våre originaldrikker er uten kullsyre og søtet kun ved fruktsukker, og våre ZERO bokser er tilsatt kullsyre og helt uten sukker.

Finn din favoritt her!

Annonse
Samarbeidspartnere