Klubbene er norsk tennis! Det er i klubbene rekrutteringen skjer, gnisten tennis og den livslange interessen for tennis bygges og ivaretas.

Kjærligheten til tennis kommer gjennom gode sosiale rammer, oppmerksomhet og dyktige/inspirerende trenere. God aktivitet er limet i enhver klubb uansett alder, ambisjon eller ferdighetsnivå.

På denne siden vil dere kunne finne ideer og ressurser for gjennomføring av god aktivitet for deres medlemmer.

 

Tournament Planner

NTF ønsker en helhetlig profil på turneringene som er på den norske terminlisten. Alle turneringer skal derfor legges ut i Tournament Planner.

Tournament Planner kan lastes ned her.

For å kunne benytte Tournament Planner må klubbene også ha en lisens. Alle klubber i Norge har sin egen lisens. Den får man ved å kontakte NTF her. Lisensen er gratis.

NTF har også laget norske brukerveiledninger for hvordan man lager en turnering i Tournament Planner, hvordan man trekker og setter opp spilletider og hvordan man registrerer resultater. Du finner de under "Dokumenter" nederst på denne siden.

 

Banekalkulator

Det kan ofte være utfordrende å beregne hvor mange baner man trenger til de forskjellige turneringene. Regnearket under gjør denne jobben:

Banekalkulator gjennomføring av turneringer

 

Spillerguiden

Spillerguiden er en felles plattform for optimal spillerutvikling både for bredde og topp. Hvis norsk tennis samler seg om en felles plattform vil toppresultatene og bredderekrutteringen ha større sannsynlighet for å nå nye høyder.

Les mer på spillerguiden.no.

Les mer
image
Samarbeidspartnere