Hold av datoene 13. og 14. september! Da kommer Georgia på besøk til Njård Tennisklubb i Oslo og skal spille Davis Cup mot våre gutter.

Casper Ruud og Viktor Durasovic topper Norges lag, MEN på Georgia befinner ATP#17 seg. Altså verdens 17. beste tennisspiller for øyeblikket. Det kan derfor bli et internasjonalt toppmøte mellom vår egen Casper Ruud, som i skrivende stund er ranket 54 i verden, og nummer 17 Nikoloz Basilashvili fra Georgia.

Det er Norges Tennisforbund sammen med Njård som arrangerer Davis Cup på hjemmebane. Og de begge gleder seg.

- Det er med stor glede, stolthet og spenning vi mottok beskjeden om at vi i Njård skal være med å arrangere Davis Cup. Dette er et stort arrangement og betyr mye for klubben og medlemmene. Vi ser frem til spennende kamper og god stemning. Vi i Njård vil gjøre vårt beste for at alle skal få en fin tennisopplevelse under Davis Cup, sier Marthe Mia Klavenes som er daglig leder i Njård Tennis.

- Det er utrolig at vi kan få to av verdens beste tennisspillere til å møtes live i Oslo og Norge. Da kan det norske publikummet få gleden av å se hvor utrolig høyt nivå det er på disse gutta, sier Aslak Paulsen i NTF.

Forhåndssalget av billetter er ennå ikke åpnet, men det vi vet er at billetter uansett kan kjøpes ved ankomst Njård.

- Det viktigste er at tennis-interesserte holder av fredag 13. og lørdag 14. september, da blir det tennisfest og internasjonal topptennis i Oslo, sier markedssjef i NTF Håkon Bjercke.

Discovery Networks og TV-kanalen Eurosport Norge sender oppgjøret mellom Norge og Georgia.

Nikoloz Basilashvili, Georgia (ATP#17)

Casper Ruud, Norge (ATP#54)

Annonse
Samarbeidspartnere