Turneringsleder Markus Berg ønsker velkommen

Turneringsleder Markus Berg ønsker velkommen til Landsturneringen U12 og Asker Tennisklubb. 
-- --

Da er det återigen dags för årets största happening för 11 och 12 åringar, LANDSTURNERINGEN! Precis som förra året, spilles den i Asker på anlegget som många sikkert redan spillt på, eller kommer komma spille på. 
Vi har 9 utebaner og arrangerer varje år flere store turneringer. Det er veldigt viktigt för oss, både att kunna bidra med ett stort anlegg til store turneringer (ikke många klubber som har 9 utebaner), men også för att skapa ett sosialt miljö og arena för barnen også runt turneringen som vi syns er veldigt viktigt.

Hva er da Landsturneringen? Det er en stor tennisfest där alla 11 og 12 åringer i hela norge samles og spiller tennis, men også med stort fokus på det sosiala. Mixed dubbel är återigen en populär klasse med 46 påmeldte par.

Totalt i turneringen er det 177 spillere med, hvilket er REKORD! Og vi ska gjöre vårt bästa för att ta emot alla spillerne på bästa sätt.

Players' party kommer bli utroligt kult, som i år kommer vara i Risenga svömmehall (Eventyrsbad) på tirsdag kl 1900. Det er over 125 påmeldte till det. Fristen går ut på fredag, hvor påmelding gjöres ved å sende mail til tennis@askertennis.no

Vi hilser alla spillere, föräldrar og trenere välkomna till åter en turnering og tennisfest på Askers fine uteanlegg. Som alltid har vi bestillt sol, så hoper vi den fina sommaren fortsätter ivartfall en uke till.

Velkommen til Landsturneringen U12 2018 og Asker Tennisklubb!

Daglig leder Markus Berg, 
Asker Tennisklubb 

Link til turneringen på Tournament software

Annonse
Samarbeidspartnere