- NTF-gjengen har stått på hver dag og jeg er veldig fornøyd med innsatsen til laget mitt. NM er vårt utstillingsvindu og jeg både håper og tror både spillere og publikum er fornøyde med det de har opplevd, sier Håkon Bjercke.

Markedssjefen er godt fornøyd med at Norgesmesterskapet i Frognerparken nå er i mål med alle kamper. Selv om det ble komprimert litt de siste dagene da det var virkelige dårlige værutsikter for lørdagen som skulle være den egentlige finaledagen.

- Leif Juster sa i 1959 at "været er mot normalt"... Det kan vel også sies om været under NM. Likevel har det gått greit, med bare to dager med svamping. NTF-gjengen har stått på hver dag, og jeg er veldig fornøyd med innsatsen til laget mitt. NM er vårt utstillingsvindu, og jeg både håper og tror både spillere og publikum er fornøyde med det de har opplevd.

- Vil også takke alle utenom NTF som har stilt opp, og selv om det er flere, vil jeg fremheve Teddy som har holdt baner og anlegg klart til hver eneste dagsstart. Tusen takk til alle sponsorene også. Uten dem, hadde vi ikke kunnet arrangere NM på denne måten, legger Bjercke til.

- Resultatmessig har også mesterskapet vært spennende. Det er første året jeg har vært involvert hvor kampene også har vært uvanlig jevne og spennende, kanskje mest på senior herrer, sier Bjercke, og viser til NM19-vinneren fra Hønefoss, Andreja Petrovic, som også viste seg å være suveren i herreklassen uten tap av sett i hele turneringen. I finalen vant han med klare 6-2, 6-4 over Hemings Simen Sunde Bratholm.

- Ja, det var en overraskende vinner i herreklassen. Jeg vet ikke hvor lenge siden det var en useedet spiller som til slutt går av som vinner, sier Svein Are Lapstun, i turneringsledelsen.

- Han har nok gått litt under radaren i og med at han ikke er så mye i Norge. Men veldig imponerende. Også det at det nå er en kongepokalvinner fra Hønefoss. det er jeg også usikker på om har skjedd før.

Toppseedede Malene Helgø fra Furuset vant en ny seniortittel etter 6-1, 6-3 over Astrid Brune Olsen, også hun fra Furuset.

- I dameklassen så var Malene ganske dominerende, og vant ganske komfortabelt. Ellers er det artig å se at det er så mange forskjellige klubber som er representert i finalene. Dog litt få klubber fra nord og sør i landet, men vi får håpe også det bedrer seg i årene som kommer, sier Laptsun, og takker også han alle som har vært involvert i mesterskapet.

Dermed er NM i Frognerparken 2019 ved veis ende.

- Ønsker avslutningsvis å oppfordre alle til å møte opp igjen allerede om en måned når vi gjester Georgia i Davis Cup på Njård, avslutter Bjercke.

Se alle resultater fra NM i Frognerparken her.

Annonse
Samarbeidspartnere