Landslaget som skal representere Norge under Billie Jean King Cup er klart. Landslagssjef Jørgen Vestli informerer.

Det norske laget vil i år bestå av Ulrikke Eikeri, Malene Helgø, Astrid Wanja Brune Olsen og Dorthea Faa Hviding. Det spilles innendørs på hardcourt i Litauen 15.-19.juni.

Melanie Stokke var også tatt ut på laget, men kommer ikke til å spille i år pga at hun vil satse på egne turneringer på grus i denne perioden. Selv om vi gjerne skulle hatt med Melanie respekterer vi hennes avgjørelse og vi stiller et sterkt lag som har alle muligheter til å rykke opp uansett. Ulrikke og Malene som våres ganske klare ener og toer i single, mens vi har tatt med to sterke double- og hardcourt spillere i Astrid og Dorthea. I double har vi da egentlig 4 sterke spillere og man får se litt hvordan det utvikler seg og hvem som kommer til å spille sammen.
 
Målet er helt klart å rykke opp, og så får vi se hva de andre landene stiller med og hvordan trekningen blir. Uansett er vi en av favorittene, og i 2019 (sist det var Federation Cup for oss), ble det tap i avgjørende double i opprykkskampen mot Egypt som hadde en fremadstormende Maiar Sherif på laget. Jørgen Vestli og Fredrik Loven reiser ned med spillerne som kaptein og trener.
 
Annonse
Samarbeidspartnere