NTFs Ballpool tennis og padel 2024-2026

Norges Tennisforbund utlyser herved Ballpoolavtalen sammensatt for tennis og padel for 2024-2026. Ballpoolavtalen vil kun bestå av 1 andel/ballmerke (se for øvrig *punkt 7.). Det har tidligere vært 7 andeler i Ballpoolen, men dette skal nå altså endres til 1 merke som favner leveransene av baller til Norges Tennisforbunds turneringer og klubbturneringer i tennis og padel som inkluderer følgende:

Tennis:

 • NM ute – alle klasser (*Yonex har denne i 2024 uansett pga etterslep)
 • Norgescup u/19, NM inne u/19, ITF junior, Masters u/19
 • Norgescup u/16, NM inne u/16, TE u/16, Masters u/16
 • Norgescup u/14, NM inne u/14, TE u/14, Masters u/14
 • Grand Prix turneringene og NM senior inne for damer og herrer
 • NTF-trening for Bruttotropp, landslaget, NTG og Wang
 • NM lag junior og senior inne

*   Landsturneringene U12 (grønne baller/egen avtale).
** Kun leverandøren i Ballpoolen prioriteres til fordeling av baller i Divisjonstennis


Padel:

NM senior, NM junior og NM veteran
Norwegian Padel Tour -Elite
Norwegian Padel Tour (NPT)
NM for lag

Ytelsene og rettighetene for andelen er som følger:

 1. Det vil være en årlig grunnavgift på totalt 150.000,- + mva kontant/barter for den leverandøren/dét ballmerke som deltar i Ballpoolen for tennis og padel.

 2. For rollen som Ballpool-merke, forplikter distributøren seg til å levere inntil 650 kasser tennisballer og inntil 150 kasser padelballer per år. Søkere må selv foreslå en konkurransedyktig rabattert pris per rør for tennisballer og for padelballer i sin søknad.

 3. Tildeling av baller til en arrangørklubb vil være nøktern og basert på antall kamper i turneringen.

 4. Ballene faktureres NTF og leveres til NTF, eller arrangørene, etter nærmere avtale.

 5. NTF står fritt til å be om at ballene leveres med en sponsorlogo. I slike tilfeller betaler NTF et ekstra satt beløp + mva. pr. ball. Dette bør beskrives i søknaden for både tennisballene og padelballene. Leveringstiden for slike bestillinger skal ikke overskride 16 uker. NTF er oppmerksom på at noen leverandører må ta forbehold om denne logo-muligheten. Si gjerne fra om dette i en søknad.

 6. NTF markedsfører Ballpoolleverandøren med egen nettside (underside) tilknyttet tennis.no som gjelder for tennis og padel. Undersiden har lenke fra nettsidens forsidemeny og ligger p.t. her: https://www.tennis.no/bli-med/ballpool/. Det er opp til leverandøren å levere det informasjonsmateriell/link de ønsker sammen med sin logo på undersiden. For NM i tennis ute vil leverandøren ha muligheten til å ha 2 stk. bannere på hovedbanen á 3m x 0,8m produsert og bekostet av leverandøren selv. For NM i padel avtales tilsvarende mellom partene.

 7. *Dersom én leverandør har ett ballmerke for tennis og et annet ballmerke for padel, kan man skrive dette i søknaden.

Søknad om Ballpoolen for tennis og padel sendes til markedssjef i NTF Håkon Bjercke på hakon.bjercke@tennis.no innen fredag 13. oktober, 2023.             

 

Annonse
Samarbeidspartnere