Lilly Håseth med praktkamp - Melanie, Malene og Astrid spiller tirsdag. Spilletider og tablåer finner du her.

Mandagen oppsummert

17-årige Lilly Håseth (Nordstrand TK) leverte intet annet enn en praktkamp mot 3. seedede Lesley Kirkhove (WTA #175). Om enn det sto 2-6 4-6 etter siste ball, så var det utallige lange rallies (; som Lilly vant!) og en repektløs fighting Kirkhove neppe så for seg før kampstart.

Om man korrigerer for det Lilly ikke "kan noe for" (alder, høyde, kraft, rutine, etc) er det ingen tvil om hvem som imponerte mest! Kirkhove har vunnet 2 $25000-turneringer siden begynnelsen av september og er definitivt i form.

I double ble det tap for de norske spillerne. Melanie Stokke og kroatiske Iva Primorac tapte i super tie (6-3 5-7 7-10) for Leonie Kung / Ekaterina Yashina. 
Hedda Gurholt og Ine Stange tapte 3-6 4-6 for Vlada Ekshibarov / Valeriya Urzhumova. 

 For tablåer og morgendagens spilleliste - se nederst på siden 

Astrid og Malene møtes for tredje gang i 1. runde 

Tirsdag med nye norske kamper

I morgen skal nye norske spillere i ilden. Kl 1200 er det Malene Helgø mot klubbvenninne i Furuset Astrid Wanja Brune Olsen. Dette er tredje gang de møtes i første runde av en ITF-turnering! Kl 1600 er det Melanie Stokke mot 1. seedede Paula Badosa Gibert. 

I double spiller Emilie Elde og Lilly followed by 1200. Og kl 1600, samtidig med Melanies single, spiller Astrid og Malene double

Vi ses på OTA! Det er gratis adgang. 

 Tekst, foto, grafikk: Espen Hildrup

Annonse
Samarbeidspartnere