Herrelagene i 3. div avd. Midt/Nord klarte tradisjonen tro å samle seg til et felles divisjonsspill denne helgen.

Vertskap for arrangementet var universitetslaget NTNUI-tennis og Trondhjems Tennisklub, anført av Christoffer Miranda og hovedtrener i TTK - Henrik Selin. Men det mest markante vertskapet bestod på mange måter av rammen for arrangementet.

Trondheim TKs lag

Leder for nybygde Lade Tennisarena, Øystein Glåmseter, gned seg godt i hendene da han bivånet at trøndersommeren slo til for fullt fra torsdag morgen. Bøttevis med regn gjorde TTKs grusbaner på Nidarø uspillbare, men ingen av lagene så ut til å vantrives nevneverdig inne i den nye storstuen for tennis i Midt-Norge. 

Lade Tennisarena

To tilreisende lag fra Ålesund og ett fra Bodø møttes til dyst mot de lokale klubbene, hvor motstandere kunne kartlegges nøye fra messaninen i hallen. Sammen med bevertningsfasilitetene skapte dette en god ramme for både sosial og sportslig erfaringsutveksling mellom lagene. Unge lag fra både Ålesund og Bodø imponerte med stor innsats og gode holdninger på banen.


- Felles divisjonsspill i en vertsby er en flott tradisjon her i Midt/Nord, som jeg håper lagene klarer å videreføre ved at vi roterer på vertsansvaret, sier styreleder i TTK - Audun Ø. Thorshaug - som naturligvis var meget fornøyd med at TTK som hjemmelag bet godt i fra seg. Ikke bare sparer klubbene litt reiseutgifter, men vi synes også at det er en flott happening å få til et slikt møtested for lagtennisen i regionen. Vårt inntrykk er at spillerne setter stor pris på opplevelsen, og at det blir litt ekstra prestisje å få være med.

Arrangementet ble symbolsk sett avsluttet med felles middag på byen lørdag kveld, men spillerne åt ikke tyngre enn at søndagens kamper startet før skjema, og arenaen kunne fristilles for timekjøp rett etter matchball i siste kamp for 2018.     

Resultatene finner dere på TournamentSoftwareStor takk rettes til Audun Thorshaug for tekst og Øystein Glåmseter for bilder. 

Annonse
Samarbeidspartnere