Med 431 spillere og 784 påmeldinger setter NM i Frognerparken nye rekorder i 2020. Med 784 påmeldinger viser mesterskapet seg mer populært enn noensinne.

Årets NM i Frognerparken er den 13. utgaven av norgesmesterskapet i hjertet av hovedstaden.

Siden oppstarten har turneringen lokket til seg cirka 600 påmeldinger i året. 

Gledelige tall, mener Aslak Paulsen, konstituert generalsekretær i Norges Tennisforbund.

-  Norsk tennis har hatt medlemsvekst i snart 10 sammenhengende år. Fra 2017 har norsk tennis økt antall registrerte medlemmer med 11%. Det er enorme tall. At vi nå setter ny deltakerrekord i Clarkson Platou NM i Frognerparken bekrefter at NM har blitt en viktig kamp- og festarena for alle som er glad i norsk tennis, sier Aslak Paulsen

Jenteklassene u14, u16 og u19 bemerker seg med sterke tall. Det er tydelig at spesielt jentene velger å være mer aktive i NM enn tidligere.

-​I de siste årene har dametennis i Norge hatt en bredde i toppen som kan ha hatt stor betydning for rekrutteringen. I tillegg så kan økende popularitet med idrettsskoler, lagspill samt gode og inkluderende klubbmiljøer ha hatt en effekt for den økte deltakelsen i turneringer for jenter/damer, avslutter Aslak Paulsen

Ettersom helsemyndighetene har anbefalinger og smittevernsregler for alle offentlige arrangement, stiller NTF i år med koronavakter til enhver tid som registrerer besøkende inn og ut av parken. 

NTF ønsker håper alle deltakere og publikum tar hensyn til myndighetenes anbefalinger under arrangementet i Frognerparken fredag 31. juli til og med 15. august.

Annonse
Samarbeidspartnere