- Det kom mye regn i dag. Vi fikk bare spilt frem til klokken 10.00 da regnet kom, og kampene kom ikke i gang igjen før nærmere 16.00.

Det sier Sverre Lie som hadde hovedansvaret som turneringsleder onsdag ettermiddag. Værmeldingen hadde ikke antydet mye regn, men vått ble det.

Det kom litt bardus på oss at det kom regn i dag, det var ikke spådd noe før fredag, sier Lie. Dermed ble ikke alle andrerundekampene i singleklassene for damer og herrer ferdigspilt.  

Se bilder fra Landsturneringen U12 og NM i Frognerparken onsdag 

Kvartfinale i morgen
- Så da blir det to singler på flere av dame- og herrespillerne i morgen da vi skal være ferdig til og med kvartfinaler. Ellers starter vi med kvalifisering i U16, samt semifinale og finale i mixed for seniorer.

Et sett med norgesmestere ble kåret til tross for det lange regnavbruddet i dag. Norgesmestere i mixed U14 ble Kristoffer Dalbak, Heming, og Nicoline Sartz-Lunde fra Holmenkollen. De vant finalen 6-3, 6-2 over Fredrik Foss og Johanne Alveberg fra Ullern.

- Det var en kamp med mye bra spill og mange morsomme baller, oppsummerer Lie, som ellers vil passe på å skryte veldig av alle de spillere og foreldre i 14-årsklassen som hjalp til med å svampe og tørke opp banene etter regnet i dag.

Skryter av tørkemannskap
- De fortjener virkelig skryt. En del foreldre og mange spillere kom og lurte på om de kunne hjelpe til. De sørget for at vi fikk tørket opp ni baner innenfor to timer. Veldig bra, sier Lie, som forteller om tettpakket program torsdag.

- Det er ikke meldt noe regn i morgen, men sol og fint vær. Og vi har et fult og spennende program å se frem til.

Resultater fra de kampene som ble spilt kan du se her!

Annonse
Samarbeidspartnere