NM i Moss ble en suksess med over 100 deltagere i herreklassen og nærmere 50 i dameklassen. - Utrolig gøy.

BILDE: Norgesmestere Janne Pedersen og Anette Melheim og finalemotstandere Anita Westgaard og Hege Helle.

Det sier norgesener Fredrik Ask.

- Utrolig morsomt. Dette må vi ta med oss å bygge videre på, sier Fredrik Ask, som sammen med klubbmakerat Michael Geraghty, sikret sitt tredje NM-gull av tre mulige på hjemmebane i Moss i helgen.

- NM var godt arrangert av Moss Padelklubb. Alt fløt fint og vi vil virkelig berømme Mathias Johansson og resten av gjengen som sto på i hallen fra morgen til kveld, sier Ask.

På damesiden fikk Norge helt nye mestere i Annette Melheim og Janne Aasland Pedersen, begge fra Smaalenene Padelklubb.

- Å vinne NM gir en ekstra motivasjon i videre trening fremover, sier Melheim.

- Det var veldig gøy å vinne. Vi føler at vi fulgte planen i spillet vårt og klarer samtidig å holde trykket oppe, men også samtidig å holde roen når vi blir presset, sier de to NM-vinnerne.

Se alle resultater fra NM i padel 2020 her.

Norgesmesterskapet i padel ble arrangert for første gang i Askim tilbake i 2017. Den gang var senteret hvor Smaalenene Padelklubb holder til Norges eneste padelsenter.

Nå er foruten i Moss kommet helårssentre i Drammen, Lillehammer, Fornebu og Tromsø. Og flere er på vei. Det er også bygd en rekke utendørsbaner landet over.

I tilknytning disse sentrene er det opprettet flere padelklubber, og flere tennisklubber inkluderer padel som en del av sin virksomhet. Mange av disse klubbene driftes godt i samarbeid med sentereierne og har tilbyr kurs, turneringer og aktiviteter for sine spillere.

NTF vil på sin side i 2020 bygge videre på Norgescupen i padel som ble startet opp dette året og danner grunnlaget for den det som nå er norgesrankingen i padel. Den nye terminlisten for padel med tilhørende turneringsregelement for padel vil bli klart i slutten av denne måneden. 

Både padelklubber og tennisklubber inviteres også med til å starte opp den første lagserien i padel. Flere lag har meldt seg på og planlagt oppstart av denne blir tidlig 2020. Mer informasjon om padel i NTF finner du ved å klikke på denne lenken.

Annonse
Samarbeidspartnere