Bilbao og Lisboa er vertsbyer for henholdsvis veteran-EM og åpent EM som starter den kommende uken. Norge er representert i begge.

Norge møter i europamesterskapet for lag i Lisboa Belgia, Tyskland og Polen.

- Det blir veldig tøft, men vi skal kjempe og gjøre alt vi kan for å få med oss noen seire hjem. Polen er kanskje det laget som vi har best mulighet mot i gruppespillet, sier Fredrik Ask, norgesener i padel og kaptein på det norske laget.

Dette er første gang Norge stiller med lag i et åpent europamesterskap. Ask mener laget er så godt forberedt det bare kan være.

- Vi har ukentlige lag reninger hvor de som har mulighet er med. Ellers kjører jeg en styrke økt og en padel økt om dagen ute i Moss. 

Han håper flere vil følge laget under mesterskapsdagene på nett og i sosiale medier.

- Følg med på stream. I tillegg kommer vi til å ha en live Instagram-konto som følger laget og resultater gjennom hele uken. 

I Bilbao er de norske veteranene allerede på plass.

Vi har spillere nå bosatt i Tromsø og Alicante Oslo og Askim så noen store fellestreninger og samlinger har det ikke blitt, oppsummerer Thorbjørn Berger, kaptein for det norske laget.

- Men herrene har hatt en samling og damene har hatt to. Vi som er med har spilt og forberedt oss så godt som mulig og ser fram til EM, sier han, og forteller at spillerne er klare på å forbedre resultatet fra fjoårets veteran-EM. 

- Målet må være som sist vi var i VM og unngå og komme sist. Samtidig som vi håper at vi har forbedret oss og nærmet oss de øvrige nasjonene. 

Fredrik Ask er kaptein for det norske herrelandslaget i Lisboa.

Annonse
Samarbeidspartnere