TTKs styreleder Audun Ø. Thorshaug forteller fra opprykkskampen mellom Trondheim og Egersund

Det er ikke bare bare å skulle rykke opp fra tennisens 3. divisjon. Finalekampen mellom Trondhjems Tennisklub og Egersunds Racketklubb ble da også utsatt én gang grunnet ekstremvær. Men i helga skulle slaget stå - på nybygde Lade Tennisarena i Bartebyen.

Gjestene fra "okka by" ble møtt av et høylydt hjemmepublikum på tribunen. Og stod støtt i stormen. Etter en jevnspilt andredouble var stillingen 1-1 før 4 singler startet samtidig inne på det blå softcourtdekket i Midt-Norges nye storstue for tennis.

TTKs fryktede førstesingle og lagkaptein, Vincent Patry gjorde kort prosess og avsluttet sin kamp på 35 minutter. På nabobanene utspilte det seg imidlertid 3 intense oppgjør, som alle trakk ut i 3 set. Få tilskuere turte dra hjem. Det var tidvis fyr i teltet, men kampen som trakk mest publikum var oppgjøret Rogstad/Nårstad - hvor kamphanene møttes i en god klem da siste ball var spilt.

Kampene sluttet omtrent samtidig - og det var hjemmelaget som kunne sprette champagneflasken etter mange års vandring i skyggenes dal. 

"Watch out, Tennis-Norge" sa TTK-kaptein Vincent Patry. "Winter is coming"!
TTK hovedtrener og doublespesialist Henrik Selin istemmer: "Vi skal bruke vinteren godt til å trene og gleder oss veldig til å møte nye lag i andredivisjon".

"Men vi har ikke lyst til å gi helt slipp på gamle divisjon 3" sier sportslig leder i TTK - Jon Ambrosius Svenningsen. Det er flotte naboklubber å møte i tradisjonen vi har med felles gruppespillskamper i samme by, så opprettelsen av andrelag skal opp i klubbens styre.

"Divisjon 2 har vært en målsetting for klubben over flere år" sier TTKs styreleder Audun Ø. Thorshaug og synes sammenfallet med året for åpningen av ny tennisarena i byen er morsomt.

"Vi har jobbet med anleggsutvikling i lengre tid her nå og veldig takknemlig for å ha både NTF og Trondheim kommune som en så aktiv part i dette. Kommunen bygger faktisk 5 nye utebaner og 2 padelbaner bare i 2019, som de åpner opp både for klubber og allmennheten. Tennisanlegg i de kommunale idrettsparkene gjør at idretten ekspanderer veldig her, og vi kan fokusere mer på sporten og aktivitetsutvikling framover. NTFs Espen Lilleaas er under full "trønderifisering", og er i ferd med å dra i gang en tennisskole på Lade tennisarena".

"Vi glær oss te fortsættelsen, avslutter TTKs styreleder Thorshaug.

Link til Tournament software

 
Annonse
Samarbeidspartnere