Hovedsponsoravtalen vil gjelde for 2024, 2025 og 2026 og vil bestå av 1 hovedsponsor som kan levere tekstil og utstyr til Bruttotropp, landslag og NTFs administrasjon/styre i tennis og padel.

Ytelsene og rettighetene for sponsoratet er som følger:

  1. Søkeren på hovedsponsoratet for tekstiler vil kunne bidra med et gitt antall tekstilprodukter for å søke om å bli vurdert som hovedsponsor. Produktene tas ut i tekstiler og utstyr som en barteravtale gjennom året for hvert av de gjeldende årene i avtalen. Totalsummen for produktene i kravsspesifikasjonen (se punkt 2.) bør foreslås som et bruttobeløp (basert på veiledende priser) i en eventuell søknad. I tillegg bør det listes opp noen gode argumenter for hvorfor akkurat din bedrift kan og vil levere til, og samarbeide med, Norges Tennisforbund.

  2. Hovedsponsoren må minimum kunne levere sko, sokker, shorts, drakter (spiller-t-skjorter), caps'er/visirer og overtrekksdrakter, men med fordel også reiseutstyr (bager, sekker etc.). Behovet per år er (ca.): 125 spillerjakker og spillerbukser, 250 spiller-T-shirts, 65 spillershorts/skorts, 100x 3-pack med sokker, 100 caps/visors, samt pannebånd, svettebånd. I tillegg er det ønskelig med (ca.): 60 par sko (joggesko/tennissko), 30 reisebagger og sekker, 30 tynne dunjakker og 60 T-skjorter (bomull) og/eller hettegensere med sponsorens logo til daglig bruk/representasjon/reise.

  3. Tekstiler og utstyr fra hovedsponsor vil tildeles de som representerer Norge på vegne av Norges Tennisforbund i internasjonale turneringer og på treningssamlinger, samt administrasjon og styret i NTF.

  4. Tekstiler og utstyr skal minst kunne bære NTFs logo, samt annen hovedsponsors logo på T-skjorter og overtrekksjakker.

  5. Hovedsponsor vil i tillegg til å være eksponert på klesplagg også eksponeres på tennis.no som hovedsponsor for tekstiler for tennis/padel i NTF. I tillegg vil det være mulighet for stand/minishop og opptil 2 bannere (300cm x 80cm) i Frognerparken under NM dersom NTF står som 100% arrangør (hvorav en av bannerne er på centre court).

  6. NTF vil ha en løpende dialog med den utvalgte leverandøren om hvordan best mulig fremme en hovedsponsoratet for tekstiler. Andre muligheter for eksponering (enn de nevnt i punkt 5.) diskuteres løpende med NTFs markedssjef.

  7. NTF vil senest og innen 15.10.2023 velge en av søkerne som ny hovedsponsor for tekstil- og utstyr tennis/padel etter innkomne søknader og eventuelt intervjurunde.

Søknader om å bli hovedsponsor for tennis og padel sendes skriftlig til markedssjef i NTF Håkon Bjercke på hakon.bjercke@tennis.no innen 15. september, 2023.

 

Annonse
Samarbeidspartnere