Hovedsponsoravtalen vil gjelde for 2021, 2022 og 2023 og vil bestå av 1 hovedsponsor som kan levere tekstil og utstyr til Bruttotropp, landslag og administrasjon.

Ytelsene og rettighetene for sponsoratet er som følger:

  1. Søkeren på hovedsponsoratet må by en sum for å bli vurdert som hovedsponsor. Dette taes ut i tekstiler og utstyr gjennom året. Summen bør foreslås som bruttobeløp (basert på veiledende priser) i en eventuell søknad. I tillegg bør det listes opp noen gode argumenter for hvorfor akkurat din bedrift kan og vil levere til Norges Tennisforbund.

  2. Hovedsponsoren må minimum kunne levere sko, sokker, shorts, drakter (t-skjorter), capser/visirer og overtrekksdrakter, men med fordel reiseutstyr (bager etc.).

  3. Tekstiler og utstyr fra hovedsponsor vil tildeles de som representerer Norge på vegne av Norges Tennisforbund i internasjonale turneringer og på treningssamlinger. En del av draktene må derfor leveres ferdig trykket med NTFs logo på brystet, NORGE på ryggen og evt. andre sponsorlogoer.

  4. Tekstiler og utstyr skal minst kunne bære NTFs logo, samt hovedsponsors logo på T-skjorter og overtrekksjakker.

  5. Hovedsponsor vil i tillegg til å være eksponert på klesplagg, også eksponeres på tennis.no som hovedsponsor for tennis i NTF.

  6. NTF vil ha en løpende dialog med den utvalgte leverandøren om hvordan best mulig fremme en hovedsponsoratet.

  7. NTF vil senest og innen 01.07.2020 velge en av søkerne som ny hovedsponsor for tekstil- og utstyr tennis etter innkomne søknader og eventuelt intervjurunde.

 

Søknader om å bli hovedsponsor for tennis sendes til markedssjef i NTF Håkon Bjercke på hakon.bjercke@tennis.no innen 1. mai, 2020.

 

Annonse
Samarbeidspartnere