Moss Padelklubb er tildelt NM i padel i slutten av november. I helgen varmer de opp med nasjonal padelturnering med det beste av norgeseliten på plass. - Vi har mange spennende kamper å glede oss til.

Mathias Johansson med makker Johan Rolf

Mathias Johansson med makker Johan Rolf

Det sier leder i Moss Padelklubb, Mathias Johansson. Helgens turnering i padelsenteret i Moss har 19 par i herreklassen og ni i dameklassen.

- Med tanke på at sommeren begynner å krype mot slutten, og vi fortsatt er inne i siste perioden med ferie, så syntes vi påmeldingen har vært veldig bra, sier Johansson.

Norgesener på den norske rankingen, Fredrik Ask, stiller blant annet til start i Moss Padelklubb Open 2019. Se lenke til turneringen her:

Moss Padelklubb Open 2019

- Ask er jo dobbel NM-mestere og stiller opp med Hector Palacios som er ranket som nummer fire. På damesiden er det også veldig mange sterke par, også der finner vi de doble NM-mesterne i form av Helge Helle og Anita Westgaard fra Smaalenene Padelklubb. Utover det så er veldig mange par som ligger høyt på rankingen, både for damer og herrer.

I dag finnes det rendyrkede padelklubber i Drammen, Oslo og Askim (Smaalenene). I tillegg er det flere tennisklubber som har inkludert padel i sin virksomhet. En av disse er Mjøndalen Tennisklubb.

- Veldig moro å se at Mjøndalen Tennisklubb stiller opp med et par. De fikk nylig en padelbane ute, så det er flott å se at sporten vokser, sier formannen i Moss.

Padelinteressen i Norge øker stadig. Entusiasmen i miljøet er stor, og det legges ned store ressurser i de klubbene som nå allerede er oppe og står.

Moss Padelklubb vil også stå som arrangør for det tredje norgesmesterskapet i padel som arrangeres siste helg i november. Derfor blir helgens nasjonale turnering en liten generalprøve for det som skal skje senere i år. Se lenke til NM i padel her:

NM Padel 2019

- For de som ikke kan være på plass under turneringen så kommer Moss Padel å streame alle kamper fra centercourt. Streamen kommer til å inneholde kommentering og resultattavle slik at seerne får en god opplevelse. Følg med på Facebook-sidene til Moss Padel for å finne linken til streamen, forteller Johansson.

I tillegg til helgens nasjonale turnering, vil Oslo Tennisklubb arrangere en ny nasjonal turnering med rankingpoeng i Drammen i september. Lenke til denne turneringen finner du her:

Oslo Padelklubb Open

 

Annonse
Samarbeidspartnere