16-åringen fra Ullern TK snudde finalen og vant i tre sett

Ine har hatt en solid utvikling det siste året, bl.a gjennom å bli Norgesmester i U16-klassen i Frognerparken i høst.

I dagens ITF Juniors-finale i Bergen tapte hun første sett, men kom sterkt tilbake og vant de 2 påfølgende. Om kampen sier Ine:

"Jeg er veldig fornøyd med turneringen og har fått mange bra kamper. Jeg er spesielt fornøyd med å få til bra serving i alle kampene. 
Finalen i dag var lang og jevn. Jeg ledet i første set, men Olivia klarte å snu det og vinne det. I andre set spilte jeg bedre og fikk til mitt spill. Hun startet sterkt i tredjesettet med harde server og grunnslag og ledet med 2 game, men på slutten klarte jeg å snu det og vinne". 

Ullern TKs Øivind Alver følger opp med: 

"Ine har hatt en veldig god utvikling siste året. Hun har lært seg å bruke flere slag, blant annet en god backhand slice. Hun har fått en veldig god førsteserve, som gir henne litt fler gratispoeng, og hun har blitt sterkere og står i mot tempo på en bedre måte. Johan Lindstrøm, vår fystrener på Ullern Trening, hjelper Ine godt med program som hun følger nøyaktig. 
Vi trenerne har lenge sagt til henne at hun er god nok til å slå alle i disse type turneringer, men mhp at dette var første gang hun nådde en semifinale var det maks uttelling. Shane (LaPorte) som var reisende coach på denne turen har også virkelig stått på fra tidlig til sent hele uka for å hjelpe Ine og de andre underveis. Vi er veldig stolte av prestasjonen til Ine og håper flere kan bli inspirert av det fra egne rekker"

Gratulerer med flott innsats, Ine!

Link til turneringen 

Forsidebilde: Olivia Malm (t.v) og Ine Stange 
Begge foto: Fredrik Vabog 

Annonse
Samarbeidspartnere