Eurosport har sikret seg rettighetene til Realkapital NM i tennis fra Frognerparken i august.

– Norsk tennis er i vinden som aldri før. Tennis er et stort satsningsområde for Eurosport, og vi har fulgt Casper Ruud tett de siste årene. Det blir spennende å løfte frem og vise også de navnene som kommer rett bak i norgestoppen, sier fungerende sportsdirektør i Eurosport og Discovery, Morten Johannessen.

Eurosport sendte også NM i tennis i 2016. Årets norgesmesterskap vil markere det ellevte året med NM i Frognerparken, og Norges Tennisforbund er fornøyde med å inngå avtale med Eurosport.

– Det er bra for norsk tennis å få Eurosport tilbake på laget og tilbake til Frognerparken. Casper Ruuds suksess den siste tiden gjør at norsk tennis får mer og mer oppmerkomshet. Det at Eurosport nå også tar med NM i tennispakka, er vi veldig fornøyde med, sier markedssjef i NTF, Håkon Bjercke.

Kampene vil bli sendt direkte på Eurosport Norge, samt strømmetjenestene Dplay og Eurosport Player, 16.-17. august.

Eurosport og Discovery Networks har allerede rettighetene til alle de fire Grand Slam-turneringene, mens det i mai ble klart at tv-gruppen også landet en fireårig avtale som sikrer eksklusive rettigheter til 43 ATP-turneringer i året fra 2020.

For ytterligere kommentarer:
Morten Johannessen, fungerende sportsdirektør i Eurosport og Discovery
97752895

Håkon Bjercke, markedssjef i NTF
90762776

Annonse
Samarbeidspartnere