Norges Tennisforbund har gleden av å invitere til Clarksons Platou NM i tennis i Frognerparken fra 30. juli til 15. august. Påmeldingen åpner førstkommende onsdag (se lenke under) og vi gleder oss til å samle alle til den årlige feiringen av norsk tennis. En forutsetning for at mesterskapet skal kunne gjennomføres er naturligvis at koronasituasjonen er under kontroll og NTF følger selvsagt helsemyndighetenes råd tett i tiden fram mot turneringsstart.

NM starter med klassene U16 og U19, deretter U14 og til slutt senior-klassene. Det hele foregår i perioden 30. juli til 15. august, med singlefinaler for kvinner og menn 15. august.

Clarksons Platou vil de neste 3 årene være hovedsponsor for NM og det er vi svært glade for. I tillegg er Selvaag, Sector Alarm, Viking, SWIMS, Vitamin Well og Skajem Hageland sponsorer og betydelige støttespillere. Vår tekstil og utstyrsleverandør Babolat er også på plass og mesterskapet får du LIVE på Eurosport og DPlay. Takk til alle de nevnte for at dere er med.

Hold av datoene! Vi gleder oss til å se dere.

Lenke til påmelding: https://ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=3C2682A8-09CF-440E-AAEB-43BFA208CEDB

Svein Are Lapstun

Turnerings- og administrasjonsansvarlig svein.lapstun@tennis.no
Annonse
Samarbeidspartnere