Sebastian er tredje collegespiller i denne serien

Sebastian studerer ved University of Washington. Dette er hans historie: 

"Collegetennis er en unik mulighet å kombinere studier med tennis på et høyt nivå. Jeg startet på University of Washington i Seattle for tre år siden og er utrolig fornøyd med livet som student athlete.

Hverdagene er lange og noe av det første man lærer er å strukturere dagene. Man blir god på å prioritere og organisere dagen for å få best mulig utbytte av både trening og skole.  

En typisk dag for meg starter klokken 8:30 med undervisning som varer til 11:30. Tennistreningen starter 12:30 og varer til rundt klokken 3, og deretter har vi enten styrke, løping eller yoga en time. 
På ettermiddagen får vi hjelp av såkalte tutors til å studere og øve til prøver, noe som gir idrettsutøverne en fordel i forhold til vanlige studenter. 
På kvelden spiser vi middag med de andre idrettsutøverne på skolen, og man blir raskt bortskjemt ved at man slipper å lage mat selv. Ikke ulikt andre studenter må man studere en god del selv på kveldene og det blir noen økter på biblioteket.

Det beste med collegetennis er å være en del av et team. Det føles nesten som om man driver lagidrett, hvor trenerne er veldig fokuserte på at vi skal bli bedre sammen. Man glemmer at treningene er harde og at hverdagene er lange når man trener sammen med en gjeng med spillere som har de samme ambisjonene som en selv.

På våren spiller vi mange kamper og man lærer raskt å håndtere forskjellige situasjoner på banen.

Collegetennis er mer høylytt og stemningen mer intens enn i Norge. Det forventes at man er med og tar ansvar for laget når man står på banen. Vi spiller for å vinne sammen. Det er laget som skal vinne og det er denne lagfølelsen som gjør collegetennis så gøy".  

Mandag kommer neste fortelling. Da skal vi til Texas! 

Annonse
Samarbeidspartnere