Jacob Eskeland starter i høst på 2. året ved Rice University i Houston.

Jacob Eskeland spiller for Holmenkollen TK, når han er hjemme i Norge. I fjor høst dro han over til Houston i Texas for å studere og spille collegetennis ved Rice University

Dette er hans college-fortelling - før han starter på andre året i USA... 

-- -- 

"Det var ganske rart da jeg dro over til USA første gang i fjor høst. Veldig mye var nytt og annerledes enn det jeg var vant til hjemme.

Det ekstreme fokuset og høye forventninger til tennis og egentlig idrett generelt på mange av universitetene overrasket meg. Samtidig synes jeg det var overgang med skolen, både at det er på engelsk og at nivået der jeg går er mye høyere enn det jeg tidligere var vant til.

Vi er en kul gjeng som spiller tennis og det er ganske spesielt å være en del av et lag, særlig fordi man kommer så nærme og blir gode venner!

College anbefales på det varmeste til alle som har lyst til å ta tennisen et trinn videre. College gir tennismessig veldig gode utviklingsmuligheter - om man finner riktig sted og kommer med rett innstilling. Og i tillegg kommer jo at man får en god utdannelse.

Etter collegetiden er det fortsatt mulig å forsøke seg på ATP-touren. Her er det mye som må klaffe for å lykkes - og da er det greit å vite at man har en utdannelse å falle tilbake på". 

-- -- 

Neste college-artikkel kommer torsdag. 

Jacob trives i Houston, Texas! 

Annonse
Samarbeidspartnere