Her kommer en ny artikkel i college-serien. Denne gang er det HTKs Alexandra Borg som forteller.

Dette er artikkel nr to i college-serien.

Denne gang er det Holmenkollen TKs Alexandra Borg som forteller om studiene og tennisen  ved Rollins College i Florida... 

"I år begynner på jeg mitt tredje år, også kalt “junior year”, her ved Rollins College i Winter Park, Florida.

Jeg studerer Internasjonal Business, med en “minor” i kommunikasjon. Rollins College er en “Liberal Arts” skole som legger vekt på mangfold, kulturell utveksling og forståelse.

Jeg må si at det å flytte til USA for å kombinere studier og tennis har uten tvil vært det beste valget jeg har tatt. Jeg stortrives og kan nesten ikke tro at jeg begynner på mitt tredje år allerede.

Da jeg kom til Rollins for to år siden ble jeg veldig godt tatt i mot av laget mitt og Coach Bev Buckley. 

Jeg hadde naturligvis hjemlengsel i starten, men etterhvert som jeg kom inn i semesteret fløy tiden av gårde. Jeg husker det var veldig betryggende å ha et lag rundt meg; noen jeg alltid kunne snakke med og søke støtte hos.

Vi er flinke til å pushe hverandre til å bli bedre, både på og utenfor banen - enten klokken er 6 på morgentreningen eller klokken 22 når man sitter på biblioteket og stresser med prøven man skal ha neste dag.

Oppholdet mitt har vært langt over forventningene. Jeg har fått mange nye venner, opplevd å bo i en annerledes kultur og ikke minst blitt en mer selvstendig person. På skolen møter jeg studenter fra hele verden og blir kjent med ulike bakgrunner og kulturer.

Vedrørende tennis og fysisk trening, så trener vi hver dag bortsett fra søndager. Det blir rundt 15 timer i uken.
I tillegg til treningen er det selvfølgelig viktig å holde seg ajour med alt av skolearbeid. Å struktuere og legge opp dagene riktig er helt grunnleggende for å få gjennomført det travle programmet  .

Alt i alt er jeg strålende fornøyd med oppholdet her og jeg ser frem til de to siste årene på Rollins". 

Det var Alexandras historie. Neste fortelling kommer fredag - med en tennisspiller ved University of Washington i Seattle!     

Alexandra i Rollins' tennistøy. 

Annonse
Samarbeidspartnere