45-åringen Christian Grind er ansatt som NTFs nye Klubbansvarlig. Vi ønsker Christian hjertelig velkommen og gleder oss til han tiltrer stillingen 1. august.

Grind kommer fra stillingen som hovedtrener og sportslig ansvarlig i Nesodden tennis. Der har han vært ansatt i 6 år og, i følge kluben selv, bidratt til en profesjonalisering av klubben, stor vekst, høyt aktivitetsnivå, god ledelse og et veldig hyggelig miljø. Han har tidligere vært ansatt i Penetrace, VG og Eniro som markedsanalytiker og med ansvar for salg.

I NTF tar Grind over stillingen som klubbansvarlig etter at tidligere klubbansvarlig Aslak Paulsen ble generalsekretær i 2020.

- Dette er en mann med masse erfaring både i og utenfor norsk tennis og det er svært godt å få Christian med på NTF-laget, sier generalsekretær Paulsen. Han er utdannet trener 1, 2 og 3 gjennom NTFs trenerutdanning og har vært en hyppig deltaker på konferanser og etterutdanningsaktiviteter i regi av NTF. Christian er slettes ikke en fremmed for administrasjonen når han tar fatt på sine oppgaver i august.

Annonse
Samarbeidspartnere