Norges Tennisforbund har denne uken skrevet en avtale med Bullpadel om hovedspons på tekstil og utstyr padel til og med 2022.

Avtalen med Bullpadel startet egentlig i 2020, men som alle vet ble dette et unntaksår for idrett og arrangementer. Det er derfor med glede NTF nå får en offisiell hovedsponsor på tekstil og utstyr på padel.

- Padel er en viktig grenidrett under paraplyen til Norges Tennisforbund og aktiviteten rundt etablering av klubb og anlegg, samt rekruttering til sporten går nå i rekordfart. Vi gleder oss over dette og gleder oss også til å samarbeide med Bullpadel om tekstiler til landslag under mesterskap som EM og VM m.m. Bullpadel er en viktig strategisk samarbeidspartner for oss og skal være med å bygge padelidretten i Norge, sier markedssjef i NTF Håkon Bjercke.

- Vi er stolte av å bli valgt som hovedsponsor på padel til Norges Tennisforbund og tror dette er en perfekt match. Vi har et brennende ønske om å sammen løfte padel i Norge til nye høyder. Dette er helt i tråd med vårt arbeid i Bullpadel og vi gleder oss veldig til veien videre, sier Johnny Gravfort, ansvarlig for Bullpadel Norge-Danmark.

Bullpadel er verdens ledende leverandør av racketer, klær og sko til padelmarkedet og jobber kun med padel. Bullpadel er etablert med sine produkter og tilstedeværelse i over 50 land. Bullpadel er både offisiell WPT leverandør, samt at Bullpadel ballene er valgt som offisiell padelball av det Internasjonale Padelforbundet. Bullpadel ble etablert i 1995 og har flere av padelsportens beste spillere i stallen sin. Bullpadel har over 1200 spillere og trenere som ambassadører, samt et eget Bullpadel Academy, for de som ønsker det beste treneropplegget eller utdanne trenere. Les mer på www.bullpadel.com.

Annonse
Samarbeidspartnere