Tennisuken i Stavanger over og Paradis TK og Bergen har overtatt stafettpinnen. Der står en Tennis Europe U14 og en ITF Juniors på programmet.

ITF Paradis Open

I ITF Paradis Open starter hovedtablået i morgen (onsdag), hvor en rekke norske spillere er i aksjon. Du finner alle spillere og kamper, inklusive kvalifiseringen, her

Tennis Europe U14 Paradis

I Tennis Europe U14 Paradis ble 1. runde avviklet i dag.

Hos jentene er Emilia Korseth videre til 2. runde.  Av guttene vant Kristoffer Dalbak, Severin Risan. Fredrik Foss og Henrik Villanger sine kamper og er dermed videre til 2. runde. 

Turneringsleder Fredrik Vabog snakket med Fredrik Foss etter at Foss hadde slått en estisk spiller 7-6 4-6 6-4. Kampen varte i tre timer og er dermed Foss' lengste internasjonale kamp - så langt. Det var attpåtil hans første TE-seier i hovedtablå og ikke vanskelig å forestille seg at han var svært fornøyd.

"Det var en tøff kamp både fysisk og mentalt. Jeg hadde en treg start, noe som kanskje skyldtes at jeg hadde litt for mye respekt for motstanderen til å begynne med. Etter hvert løsnet det, og jeg er veldig fornøyd med spillet fra midten av 1. sett og ut kampen" sier Fredrik Foss. 
Nå møter han 4. seedede Alejandro Kretzer fra Spania: "Jeg forventer tøff motstand, så det er bare å kjøre på fra første ball" avslutter Fredrik.

Link til TE U14 Paradis

Lykke til, alle sammen! 

Forsidebilde: To fornøyde spillere! Severin Risan og Fredrik Foss er videre til 2. runde. Foto: Fredrik Vabog.

Tekst: Fredrik Vabog / Espen Hildrup  

Annonse
Samarbeidspartnere