Denne uken har NTF gjort Frognerparken klar for tennisfest.

Allerede i dag, fredag 3.august, begynner kvalifiseringskampene til seniorklassene.

Det skal spilles over 600 kamper de neste to ukene. Vi gleder oss til å ta imot alle spillere, trenere, familiene og alle som bare synes at det er gøy å være med den norske tennisfamilien i Frognerparken!

«Det vil være gratis inngang for publikum til NM alle dager utenom semifinaler og finaler senior. Vi ønsker at NM i Frognerparken skal være en tennisfest for alle og enhver», forteller Alexander. 

Center court'en står klar! 

Amedia har ervervet TV-rettighetene til NM, hvilket vil si at det blir vist/streamet flere kamper enn tidligere år. Semifinaler og finaler vises i tilsvarende format som tidligere år (med kommentatorer og det hele) åpent på Nettavisen, samt på opptil 64 ytterligere lokalavisplattformer landet over.

«Vi håper tennisklubbene tar kontakt med sin lokalavis og sammen lager gode reportasjer om lokale deltakere», fortsetter Alexander.

«NM i Frognerparken er mer enn bare selve tenniskampene. Det er en sosial arena både for spillere som ikke har sett hverandre i sommerferien og for mange voksne som benytter anledningen til å få litt frisk luft i oppstartsukene på jobben», smiler Alexander.

For mange av spillerne blomstrer sommerfuglene litt ekstra i magen før og under NM. Norgesmesterskapet har alltid hatt en egen posisjon, og mange er litt ekstra nervøse nettopp under Norgesmesterskapet.

«Suksess oppnås når forberedelser treffer muligheter», avslutter Alexander og ønsker alle velkommen og lykke til i NM i Frognerparken de neste to ukene!  

Annonse
Samarbeidspartnere