Søk:
Lars Gjerdåker

Lars Gjerdåker

President Lars representerer Stavanger TK og er en entusiastisk hobbyspiller med ni år i styret for Stavanger Tennisklubb (fire år som styreleder), to år i styret for Region Sørvest og fire år som visepresident og 2 år som president i NTF. Til daglig er han leder for forretningsutvikling i Norske Shell.
Karin Hjelle Dalbak

Karin Hjelle Dalbak

Visepresident Representerer IL Heming tennis og har spilt tennis siden hun var ni år. Trener 3 utdannet og jobbet som trener i Heming fra hun var 15 år. Vært landslagsansvarlig piker u14/u16, Fed Cup kaptein og jobbet på Wang toppidrett. Daglig leder i IL Heming tennis fra 2001-2020. Utdannet statsviter ved UiO, jobber nå som administrasjonssjef i Aktiv mot kreft.
Egil André Berglund

Egil André Berglund

Styremedlem Egil representerer Stabekk TK og startet med tennis i voksen alder. Spiller divisjonstennis, NM veteran etc. Er styreleder i Stabekk TK, tidligere leder av sportskomiteen og medlem av kontrollkomiteen og har vært leder av Region Østland Vest 2015-2017 og valgkomiteen samme sted 2017-2019. Til daglig er han advokat i Nordisk Skibsrederforening.
Mina Adelin Sælen Pedersen

Mina Adelin Sælen Pedersen

Styremedlem Mina er 24 år gammel og representerer Moss/Bergen TK. Hun kommer fra Moss og har vært aktiv konkurransespiller fra 10-årsalderen. I Moss satt hun en periode i styret som juniorrepresentant, og hun har også jobbet litt som trener. I dag bor Mina i Bergen, der hun studerer medisin.
Fredrik Vabog

Fredrik Vabog

Styremedlem Fredrik representerer Paradis/Sandefjord TK. Han har spilt tennis siden han var 10 år gammel, og startet som trener og turneringsleder som 16-åring. Han var daglig leder i Paradis Tennisklubb fra 2015-2021. I dag er han aktiv spiller i divisjonstennis og seniorturneringer. Han er utdannet siviløkonom ved NHH, og jobber nå som controller i Godtlevert Gruppen.
Eivind Sandnes

Eivind Sandnes

Styremedlem/padelrepresentant Eivind er en ivrig padelspiller som representerer Oslo Padelklubb og er nestleder i styret. Han har utdanning innen sport management og jobber til daglig i idrettsavdelingen til Bymiljøetaten
Julie Kjendlie

Julie Kjendlie

Styremedlem Julie begynte å spille tennis som 9 åring og representerte Nordstrand TK helt til hun sluttet å konkurrere. Hun representerer nå Oslo Padelklubb og har det gøy med padel når hun er hjemom fra jobben som tennisdommer på ITF/ATP/WTA touren. 
Christrian Grind

Christrian Grind

Styremedlem (ansattrep.) Christian er NTFs klubbansvarlig og er de ansattes representant i forbundsstyret.
Arve Sjølstad

Arve Sjølstad

Varamedlem Arve fikk tennisinteressen på 80-tallet i USA og er aktiv i divisjonsspill og veteranturneringer. Han er regionsleder for Innlandet tennisregion, sitter i styret for Ankerskogen idrettshall, og har tidligere vært leder i Hamar IL tennis. Til daglig jobber han i Norsk Tipping med bl.a. internkommunikasjon, kulturbygging og organisasjonsutvikling.
Caroline Tidemand

Caroline Tidemand

Varamedlem Har vært aktiv konkurransespiller siden 10 årsalderen og representert flere klubber i Oslo området. 4 ganger NM senior vinner, topp 50 ITF junior rangering samt aktiv på WTA touren før hun la racketen på hylla i en alder av 20 år. Har jobbet som tennistrener for barn i årene som ung utøver. Har en Master i Finans og Politikk og har jobbet innen shipping og finans hele sin yrkesmessige karriere.
Samarbeidspartnere