Søk:
Lars Gjerdåker

Lars Gjerdåker

President Lars representerer Stavanger TK og er en entusiastisk hobbyspiller med syv år i styret for Stavanger Tennisklubb (fire år som styreleder), to år i styret for Region Sørvest og fire år som visepresident i NTF. Til daglig er han leder for forretningsutvikling i Norske Shell.
Anja Elisabeth Hansen

Anja Elisabeth Hansen

Visepresident Anja representerer Ullern TK, har spilt tennis i ca. 10 år og er veteranspiller og kaptein på Ullern damer 2. Hun har vært styremedlem i Ullern TK fra 2013-2019 og har vært styremedlem, nestleder og leder av tennisregion Østland Øst fra 2016-2019. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og jobber i Sparebank 1 Østlandet som Private Banker.
Carl Henrik Eriksen

Carl Henrik Eriksen

Styremedlem Carl Henrik har spilt for Golia TK siden 1957 og er fortsatt aktiv lagspiller. Han har hatt tillitsverv i forbundet i over 40 år og bl.a. vært i styret, lovutvalget, appellutvalget og divisjonstenniskomiteen. Carl Henrik brenner for norsk tennis og er pensjonert jurist.
Monica Andersen Mo

Monica Andersen Mo

Styremedlem Monica begynte med tennis som tenåring med venner på hobbybasis. Tidligere medlem i Bergens TK og Fana TK. Økt treningsinnsatsen siste seks år med divisjonstennis og lokale turneringer. Styremedlem i Paradis TK på 4. året (økonomiansvarlig) og følger opp resultat/regnskap sammen med daglig leder. Hun er utdannet økonom.
Caroline Rohde Moe

Caroline Rohde Moe

Styremedlem Caroline er fra Oslo TK og vant Kongepokal i 2010 og 2012. Spilt FedCup fem ganger for Norge og college-tennis ved University of Mississippi. Høyeste WTA-ranking er 719 i single og 540 i double. Hun har en MBA fra University of Mississippi og en Master i Regnskap og Revisjon fra BI. Hun jobber som revisor i Deloitte.
Egil André Berglund

Egil André Berglund

Styremedlem Egil representerer Stabekk TK og startet med tennis i voksen alder. Spiller divisjonstennis, NM veteran etc. Er styreleder i Stabekk TK, tidligere leder av sportskomiteen og medlem av kontrollkomiteen og har vært leder av Region Østland Vest 2015-2017 og valgkomiteen samme sted 2017-2019. Til daglig er han advokat i Nordisk Skibsrederforening.
Helle Gimming Stene

Helle Gimming Stene

Styremedlem Helle representerer Asker TK og er tidligere Norgesmester i juniorklasser og senest Nordisk mester for lag i veteran i 2018. Aktiv tennisfamilie hvor alle spiller tennis i alder fra 13 til 80 år. Har sittet i juniorkomiteen i Asker TK og jobber til daglig som kundeansvarlig Bedrift i Handelsbanken.
Håkon Bjercke

Håkon Bjercke

Styremedlem Håkon er NTFs markedssjef og er de ansattes representant i forbundsstyret.
Jon Ståle Ritland

Jon Ståle Ritland

Varamedlem Jon Ståle har sittet i styret i NTF de siste 2 årene. Han har vært lagtennisspiller i de lavere divisjoner for Drammen Tennisklubb, Ullevål Tennisklubb og Ålesund Tennisklubb. Mangeårig leder og styremedlem i Ålesund Tennisklubb. Til daglig jobber han som øyelege, ph.d. og han har bl.a. utgitt dikt om tennis
Peder Strand

Peder Strand

Varamedlem Peder er styremedlem i Njård Tennis og har bakgrunn som aktiv roer (avsluttet aktiv roing i 2019) og basketballspiller. Han har vært Visepresident i Norges Roforbund fra 2015 til 2017. Utdannet sivilingeniør fra NTNU med utvekslingsstudier fra Harvard og jobber til daglig i Arctic Securities.
Samarbeidspartnere