Søk:
Aslak Paulsen

Aslak Paulsen

Generalsekretær Aslak har de siste årene vært NTFs klubbgeneral. Han kommer fra og bor i Ålesund, men er likevel ofte å se ute blant klubbene og på OTA. Han er opprinnelig lærer, men har jobbet for norsk tennis i over 20 år, i klubb-, krets-, region- eller særforbundsleddet. Aslak elsker å treffe klubbstyrer, trenere og tennisentusiaster som setter klubb, aktivitet og utvikling i fokus.
Aasa Auensen

Aasa Auensen

Administrasjonssekretær Aasa er NTFs blide og gode "go-to-person" - hun fikser det meste. Hun har spilt aktivt tennis som junior, og nå som mosjonist. Hun har både Trener 1- og Trener 2-kurs i tennis og har jobbet som trener i Nordstrand TK i flere år. Der har hun også sittet i styret i 4 år og jobbet administrativt i 8. Aasa har tidligere jobbet 7 år i bank, og har vært i NTF siden 2012.
Håkon Bjercke

Håkon Bjercke

Markedssjef Håkon er en av de få i admin uten tennisbakgrunn, men har et engasjerende hjerte for sporten. Han kjørte imidlertid alpint både nasjonalt og internasjonalt frem til han ble 21 år. Han er utdannet journalist fra University of Utah i 1996. Han har bakgrunn fra radio/TV og har vært alpinkommentator for Eurosport siden 1997.
Øivind Sørvald

Øivind Sørvald

Utviklingsansvarlig Øivind er verdensledende på videoanalyse og står bak en rekke suksesshistorier, deriblant Casper Ruuds. Også ér han den sjarmerende tennis-eksperten du ser på Eurosport. Han er også en familiekjær mann som nylig gikk til innkjøp av en havseiler. Øivind, opprinnelig hockeyspiller som ungdom, mener likevel tennis står hans hjerte nærmest.
Christian Grind

Christian Grind

Klubbansvarlig Christian er opptatt av at klubber skal utvikles uavhengig av klubbens størrelse, geografiske plassering og anleggssituasjon. Han har erfaring fra klubb som hovedtrener og styreverv. Han har også erfaring med analyse innen media. Å være sammen med trenere, styremedlemmer, frivilligheten og øvrige tennisentusiaster er noe Christian brenner for.
Svein Are Lapstun

Svein Are Lapstun

Turnerings- og administrasjonsansvarlig Svein Are var friidrettsutøver som ung og begynte aktivt med tennis som 18-åring. Han er halvt Tromsøværing fra Vestli i Groruddalen og satt mange år som formann i tennisgruppa i Vestli IL. Ivrig turneringsarrangør og står bak bl.a. Nittedals femsettsturnering Hardhausen. Svein Are er glad i å reise - spesielt utenfor turistløypa.
Franck Fog

Franck Fog

Turneringsmedarbeider - tennis og padel Franck er den eneste i administrasjonen som har slått Casper Ruud i en tellende kamp, noe han aldri holder tyst om... Han er en person med skikkelig idrettshjerte, godt humør som alltid stiller opp. I tillegg til tennisen har Franck spilt fotball, noe golf og har en forkjærlighet for innebandy. Neste idrett som Franck sier han skal mestre, er padel.
Alen Putes

Alen Putes

Padelansvarlig Alen er opprinnelig fra Bosnia og Herzegovina og ble frelst av padel for 4 år siden. Han har siden vært engasjert av sporten både som spiller og etter hvert som styreleder for Oslo Padelklubb. Han har jobbet innen eiendomsforvaltning i 17 år, men kjærlighet for padel førte han til NTF hvor han ønsker å bidra til videreutvikling av sporten i Norge.
Fredrik Loven

Fredrik Loven

Landslagsansvarlig Fredrik har spilt proffesjonell tennis i 10 år med en ATP-ranking på 365 som best i singel og 210 i double. Han har 15 internasjonelle titler i singel og double. I tillegg er han tidligere både svensk- og tysk lagmester. Kommer fra stilling som sportssjef og trener i Heming siden 2005. Fredrik er trebarnsfar med stor intresse for golf, musikk og matlagning.
Per Graversen

Per Graversen

Organisasjonsmedarbeider Per startet i NTF som praksisstudent fra Høgskolen i Innlandet hvor han har en bachelor i Sport Management. Fra tidligere har han en bachelor i økonomi fra handelshøyskolen i Aarhus. Han kan karakteriseres som en sportsidiot og holder et øye med det meste som foregår i idrettens verden. Per spiller tennis og golf på fritiden, samt ski og alpint i vinterhalvåret.
Cezar Johansson

Cezar Johansson

Landslag og Kraftsenter koordinator Cezar har spilt tennis hele livet og vunnet NM senior samt spilt på Davis Cup-laget. Etter å ha dedikert mange år til trenerrollen, ble han daglig leder i Stavanger Tennisklubb, hvor han bidro til å utvikle tennisen og klubben i 7 år. Han har en trener 3-, lederutdanning og en bachelorgrad i programmering.
Jørgen Vestli

Jørgen Vestli

Landslagstrener Jørgen har flere NM titler i jr-klassen og har representert Norge i Nordisk og EM junior flere ganger. Spilt college tennis for University of South Alabama og University of the Pacific. Var ranket rundt 60 i USA de siste to årene. Etter en periode i OTK sommeren 2008, ble han landslagstrener for Norges Tennisforbund, og har siden 2018 jobbet parallelt som Sportssjef for NTG.
Espen Lilleaas

Espen Lilleaas

Konsulent klubb Espen har vært i tennismiljøet siden han var 10-11 år gammel og har holdt i en racket siden. Han har lang og bred trenererfaring og har vært innom alle kategorier fra Fed Cup-kaptein til tennisskoletrener. Han er fremdeles en ivrig tennisspiller og du ser ham ofte i finalen i NM veteran.
Einar Enevoldsen

Einar Enevoldsen

Prosjektleder ParaTennis Einar har 6 NM titler i rullestoltennis og bakgrunn fra svømming. På fritiden er han engasjert i frivillig arbeide i Norges Handikapforbund og drift av Oslo Rullestoltennisklubb. Einar spiller fortsatt rullestoltennis og kjører fys hvis han ikke lytter til musikk. Han har bakgrunn fra næringslivet som daglig leder av et grossistforetak og spesiell kompetanse rundt logistikk.
Helen Sterud

Helen Sterud

Konsulent Anlegg Helen fikk øynene opp for tennis gjennom barna, meldte seg på voksenkurs og spiller litt for gøy. Hun er tidligere aktiv rytter. Sommerstid lokker hytta i Kragerø, om vinteren ski i marka og på fjellet. Helen er siviløkonom fra NHH og jobbet i IBM 14 år. Hun var prosjektleder for Hemings hallprosjekt, startet deretter egen virksomhet og bistår NTF og klubber med anlegg.
Espen Hildrup

Espen Hildrup

Konsulent Kommunikasjon Espen har 4 år bak seg som tennistrener i San Antonio, Texas på åttitallet. Senere, utdannet han seg til fysioterapeut i Oslo. Han har jobbet som fotograf for flere internasjonale hotelkjeder og merkevarer. Og han har vært involvert i flere start-ups, bl.a med å få NIMI til Beitostølen. Ved siden av jobben i NTF, er han innehaver av FysioterapiKlinikken i Oslo.
Samarbeidspartnere