Ballpoolavtalen går fra 2018 og ut 2020 og er en avtale mellom NTF og 7 ballmerkeleverandører. Under ser du Ballpool-fordelingen for 2020 for tennis og padel.

Ballpool tennis 2020

 

Ballpool padel 2020

Babolat

Babolat er et av verdens mestselgende racketmerke og sponsor til verdens beste tennisspiller Rafael Nadal. Babolat er også den offisielle ballen til Grand Slam turneringen Roland Garros. I Norge er Babolat offisiell leverandør av baller, tekstiler, sko og minitennisutstyr til NTF. Samtlige landslag, Davis Cup Team og Fed Cup Team benytter tekstiler fra Babolat. Vi er totalleverandør på alt av tennisutstyr, inkludert klubbtekstiler, med spesialpriser til alle klubber medlem av NTF. For mer informasjon ta kontakt med Torinor Sport AS, Tlf 33 46 56 90 eller post@torinor.no

Les mer

Head

HEAD er et av de mestselgende “high brand”-merkene på markedet med de aller beste spillerne med på laget! TEAM HEAD består blant annet av Novak Djokovic, Andy Murray, Alexander Zverev, Marin Cilic, Thomas Berdych, Sloane Stephens, Maria Sharapova og Johanna Larsson. HEAD ATP-ballen er den offisielle ballen på ATP-Touren og ATP sluttspillet. HEAD Davis Cup-ballen er den offisielle ballen i Davis Cup. HEAD ATP ballen er kåret til den beste ballen av det Svenske Tennismagasin. Gjennom sin knallsterke posisjon i markedet stiller de ekstremt høye krav til teknologiutvikling og profesjonalitet, men samtidig er «grasrot»-arbeidet viktig for HEAD! Ta kontakt med oss og vi vil yte vårt beste for deg og din klubb, BERGA AS v/Magnus Holmqvist mob. 928 94 247/mail: magnus@pmbberga.com. HEAD har racketutstyret for alle nivåer og ambisjoner!

Les mer

Bullpadel

Les mer

Wilson

Wilson er et av verdens største racketmerker. Gjennom mer enn 100 år, har Wilson lang erfaring i å produsere de beste produktene for utøverne. Wilson har spillere i stallen som: Roger Federer, Grigor Dimitrov, Serena og Wenus Williams med mange flere toppspillere. Wilson er også den offisielle ballen til båre US Open og Austrailan Open. Wilson leverer alt av utstyr tennisspillerne trenger, samt utstyr til minitennisen. Wilson leverer også klubbtøy i mange forskjellige farger. Fra 1. juni kommer Triniti Club. Dette er den samme ballen som er på markedet i dag, men den kommer i bulkpakning Det vil si en kartong med 72 baller løst. Altså mindre avfall. I tillegg står det ‘’Club’’ på ballen som gjør det mulig for klubben å skille klubballer fra private baller. Ergo mindre svinn. Med denne ballen kan klubben spare store beløp, da ballbudsjettet ofte er veldig stort i alle klubber. Ballen blir å få kjøpt/bestilt hos din samarbeidspartner og prisen for en kartong (72 baller) kommer seg på kr 1400.-. Ta kontakt med undertegnede eller din samarbeispartner om det er noe du/Dere lurer på om denne ballen. For mer informasjon, ta kontakt med Håkon Mjøen, tlf 91649840 / hakon.mjoen@amersports.com

Les mer

Soderling

Mastersport.no importerer Robin Söderling tennisballer til det norske markedet. Robin Söderling baller er de eneste ballene som er utviklet av en ATP vinner, og merket bruker høykvalitets filt på alle sine baller som er lik den stjernene bruker på ATP touren. I sortimentet til Robin Söderling finnes det også høykvalitets strenger, grep og accessories. Alt dette kan kjøpes i vår butikk i Munkedamsveien 66 eller bestilles på www.mastersport.no. Alt utstyret til Robin Söderling er utviklet av Söderling selv for best mulig kvalitet. Söderling-ballen er et high-end merke for de som vil ha best mulig kvalitet på produktene. For mer informasjon eller bestilling av mail christian@mastersport.no eller ring 41219012.

Les mer

Tretorn

Les mer

Slazenger

Les mer

Dunlop

Les mer
Samarbeidspartnere