Annonse

NTF har ansvar for representasjonsoppgaver for juniorer og seniorer. Vi deltar når spillere har rett nivå og har klare internasjonale målsettinger. NTF skal i samarbeid med klubber, kraftsenter, idrettsskoler arbeide for at flest mulig er "on-track" sammenlignet med våre internasjonale konkurrenter. Lykkes vi med dette arbeidet vil internasjonal deltakelse gi gevinst både for spillere og ressursbruk.


NTFs representasjonslag blir tatt ut basert på en matrise som består av internasjonal ranking, UTR og individuelle vurderinger. Landslagsansvarlig, i samråd med NTFs trenerteam, skal vurdere spillere og gjøre det endelige uttaket. Uttaket kan i tvilstilfelle gjøres på bakgrunn av en skjønnsmessig vurdering.

Representasjonsoppgaver

Billie Jean King Cup (world cup of tennis for damer) spilles hver vår og Norge spiller i Europe/Africa Zone Group II

• Davis Cup (world cup of tennis for herrer) spilles hver vår og/eller høst og Norge spiller i Qualifiers til World Group

Winter Cups EM lag U14 og U16 jenter og gutter spilles første helg februar

Summer Cups EM lag U14 og U16 jenter og gutter (Summer Cups) spilles i månedsskifte juni/juli

EM individuelt U14/ U16/ U18 spilles siste uken i juli

Nordisk U13  spilles normalt, i første helgen i august

Annonse

Spillerguiden

Spillerguiden er en felles plattform for optimal spillerutvikling både for bredde og topp. Hvis norsk tennis samler seg om en felles plattform vil toppresultatene og bredderekrutteringen ha større sannsynlighet for å nå nye høyder.

Les mer på spillerguiden.no.

Les mer
image
Samarbeidspartnere