Yonex Sports Norway blir nye tekstil- og utstyrsleverandør til Norges Tennisforbund fra medio 2021 og ut 2023.

Yonex er som kjent Casper Ruuds hovedsponsor på tekstil og utstyr og nå skal de også samarbeide med NTF på nasjonalt plan. Dette betyr at landslagene vil bære Yonex-klær f.o.m. juli 2021, og klubbene vil få muligheten til å gjøre avtaler om klubbantrekk, tekstiler og utstyr individuelt med Yonex i Norge.

- Vi er veldig glade for å få Yonex med på laget vårt fremover og ser frem til et godt samarbeid. Vi vet allerede at Yonex tekstiler er av ypperste kvalitet, og gleder oss til at våre representanter bærer plaggene i Billie Jean King Cup, Davis Cup, Summer- og Winter Cups, Nordisk Mesterskap og på Rullestollandslaget for Norge. Vi vet jo fra før at Casper Ruud er en av Yonex’ største representanter internasjonalt og det er moro at de da også vil satse nasjonalt, sier markedssjef i NTF Håkon Bjercke.

Yonex Brand Manager i Norge Karel Eriksson er også glad for at man har fått på plass en avtale med NTF.

- I forbindelse av at Yonex allerede sponser Norges beste tennisspiller gjennom tidene, Casper Ruud. Er vi nå glade for at Yonex bli ny hovedsponsor av tekstiler og utstyr til Norges Tennisforbund. Yonex markerer seg allerede i tennismiljøet i Norge i dag gjennom at vi sponser mange unge lovende spillere. Vårt mål er at Yonex Norge skal bidra med å hjelpe dem på veien mot sine drømmer, om å ta opp kampen med Casper Ruud!

Vi gleder oss til et tett samarbeidet over 3 år, sier Eriksson.


For ytterligere kommentarer:

Håkon Bjercke, Markedssjef NTF hakon@tennis.no / +47 90762776

Karel Eriksson, Brand Manager Yonex Sports Norge karel@yonexsports.no / +47 96009970

Last ned hele Pressemeldingen her


Annonse
Samarbeidspartnere