NTFs Ballpool tennis 2021-2023

Norges Tennisforbund utlyser herved Ballpoolavtalen for tennis for 2021-2023. Ballpoolavtalen vil bestå 1 til 7 andeler/ballmerker. Andelene vil trekkes mellom turneringene beskrevet nedenfor i november hvert av de gjeldende årene (én leverandør kan ikke få samme turneringsgruppe flere ganger per avtaleperiode):

 • NM ute – alle klasser
 • Norgescup u/19, NM inne u/19, ITF junior, Masters u/19
 • Norgescup u/16, NM inne u/16, TE u/16, Masters u/16
 • Norgescup u/14, NM inne u/14, TE u/14, Masters u/14
 • Grand Prix turneringene og NM senior inne for damer og herrer
 • NTF-trening for Bruttotropp, landslaget, NTG og Wang
 • NM lag junior og senior inne

*   Landsturneringene U12 (grønne baller/egen avtale).
** Kun leverandørene i Ballpoolen prioriteres til fordeling av baller i Divisjonstennis

Ytelsene og rettighetene for en andel er som følger:

 1. Det vil være en årlig grunnavgift på totalt 105.000,- + mva fordelt på antall ballmerker som deltar i Ballpoolen til tennis.

 2. For sin andel/ballmerke, forplikter distributøren seg til å levere inntil 1.260 rør eller 70 kasser à 18 rør alternativt 52,5 kasser à 24 rør med 4 baller til NTF. Mimimunsbestliing per ballmerke per år er 35 kasser. For ballrørene betaler NTF NOK 38,00 + mva pr. rør à 4 baller.

 3. Tildeling av baller til en arrangørklubb vil være nøktern og basert på antall kamper i turneringen.

 4. Ballene faktureres NTF og leveres til NTF, eller arrangørene, etter nærmere avtale.

 5. NTF står fritt til å be om at ballene leveres med en sponsorlogo. I slike tilfeller betaler NTF et ekstra satt beløp + mva. pr. ball. Leveringstiden for slike bestillinger skal ikke overskride 16 uker. NTF er oppmerksom på at noen leverandører må ta forbehold om denne logo-muligheten.

 6. NTF markedsfører poolmedlemmene med egen nettside (underside) tilknyttet tennis.no sammen med den eksisterende Ballpoolen som gjelder for padel. Undersiden har lenke fra nettsidens forsidemeny og ligger p.t. her: https://www.tennis.no/bli-med/ballpool/. Det er opp til leverandøren å levere det informasjonsmateriell/link de ønsker sammen med sin logo på undersiden. For NM ute vil leverandøren ha muligheten til å ha 2 stk. bannere på hovedbanen á 3m x 0,8m produsert og bekostet av leverandøren selv.

 7. NTF vil innen 1.12 hvert år i avtaletiden trekke og meddele deltagerne i poolen hvilken andel de støtter hvert av de påfølgende årene.

Søknad om opptak i Ballpoolen for tennis sendes til markedssjef i NTF Håkon Bjercke på hakon.bjercke@tennis.no innen 15. oktober, 2020.             

 

Annonse
Samarbeidspartnere