- Ungdom motiveres og kommuniserer i nye kanaler og kommer sammen på nye arenaer, sier Tina

Norges Tennisforbund (NTF) ønsker å styrke fokuset på Ungdommer i norsk tennis og har ansatt Tina Falster som ny Ungdomsansvarlig fra januar 2019. Tina har de siste 4 årene jobbet i Nordic Screens med kommunikasjon til ungdom i sosiale medier og aktiveringskampanjer f.eks. for DNT Ung. Tina har jobbet redaksjonelt i TV2 i 17 år.

- I Tina får vi en moderne kommunikator og ungdomsmotivator, som elsker tennis og som sammen med alle klubbene og direkte med ungdommene skal utvikle nye, populære aktivitetsformer, sier generalsekretær Alexander Kjær.

Ett av norsk tennis flotteste produkter er Tennisskolen (TS). TS har til nå hovedsakelig hatt medlemmer og konsepter for spillere fra 6-12 år. NTF ønsker sammen med klubbene å utvide aktivitetstilbudet tilpasset ungdommer fremover.

- Ungdom motiveres og kommuniserer i nye kanaler og kommer sammen på nye arenaer om dagen. Sammen med klubbene og i dialog med ungdommen selv ønsker vi å tilby konsepter som gjør det ennå gøyere å være del av klubbmiljøene i norsk tennis, sier Tina Falster, kommende Ungdomsansvarlig i NTF.

Tina er gift og mor til tre tennisspillende jenter. Hun er turneringsspillende medlem av Stabæk TK. Tinas søster er Lele Ruud, moren til Casper Ruud.

- Turneringsformene endres internasjonalt og mye nytt og spennende kommer til å innføres i Norge i 2019. Moderne aktivitetsformer som dagsturneringer, Fast4- regler og flere lagbaserte turneringsformer
kommer til å testes ut og innføres. Sammen med ungdom og ungdomsansvarlig skal vi finne aktivitetsformer som får flere til å ønske å være en del av norsk tennis, sier Svein Are Lapstun, turneringsansvarlig i NTF.

- Visjonen i norsk tennis er klinkende klar: Flere skal spille mer tennis, og de skal spille hele livet, avslutter Alexander Kjær. 

 
Annonse
Samarbeidspartnere