Toppseedede Ine Soltveit Stange levde opp til favorittstemplet og forsvarte tittelen fra NM innendørs da hun i dag vant finalen i jentenes 16-årsklasse. – Returene mine har vært et godt våpen denne turneringen, sier hun.

6-3, 6-4 endte finalekampen mot Oslo Tennisklubbs Sarina Reinertsen. Ine Soltvedt Stange fra Ullern er dermed norgesmester for jenter U16 i single.

- Det er veldig gøy å vinne NM. Det er en god bekreftelse på at spillet mitt har fortsatt å utvikle seg, forteller Stange, som spesielt er glad for hvor godt returene satt i kampene denne uken.

- Jeg spilte bra, og er stort sett fornøyd. Noen dårlige perioder men ellers spilte jeg solid. Det var mange lange ballvekslinger og mye bra spill fra oss begge. Returene mine har vært et godt våpen denne turneringen. De gjorde at jeg fikk overtaket i mange poeng, forklarer hun.

God doubleinnsats
Stange tok også sølv i double denne uken sammen med makker Marie Skarica fra Bodø, og bronse i double for damer i senior-NM. Hun har med andre ord hatt en topp uke i Frognerparken og skryter av arrangementet.

- Jeg synes alltid utendørs NM er veldig hyggelig. Jeg er veldig fornøyd med turneringsledelsen og Teddy som fikser banene, avslutter hun.

Guttenes U16-finale ble vunnet av Holmenkollens Casper Christensen som slo mossespilleren Jacob Krefting 6-1, 6-3.

Doubleklassen for gutter tok Ole Tinius Stave Lepsøe fra Oslo Tennisklubb og Felix Benjamin Nordby fra Bygdøy seg av med 6-4, 6-1 over Krefting og hans mossemakker Jonathan Berling.

Siste finale i morgen
Da gjenstår kun finaler i U19. Disse spiller i morgen og blir i gutteklassen et oppgjør mellom Simen Sunde Bratholm fra Heming og Jakob Grøner fra Oslo Tennisklubben, mens jenteklassen gjøres opp mellom Stavanger Anne Myhre og Holmens Elinor Storkaas.

Se alle resultater fra dagens kamper i Frognerparken her!

Annonse
Samarbeidspartnere