Og tangering av publikumsrekorden.

For femte år på rad gjestet Casper Ruud Bergen. Og dèt er populært!

"Vi feiret femårsjubileum med Ruud-turneringen i år. Det er altså femte år på rad der klubben har fått besøk av Christian og Casper" innleder turneringsleder Fredrik Vabog i Paradis Tennisklubb/Bergen Tennisarena (BTA). 
"Proaktiv Eiendomsmegling var initiativtaker i 2014, mens Grieg-gruppen har vært delaktig siden i fjor da de gikk inn som sponsor av Casper".

Turneringen vokser jevnt. I år var det ny deltagerrekord med 99 spillere totalt. Pga den store deltakelsen var det et tett og presset tidsskjema. Totalt ni baner fordelt på BTA og Aktiv365 var i bruk stort sett hele helgen.

"Vi har holdt tidsskjemaet hele helgen, heldigvis" fortsetter Vabog. "Og vi er veldig godt fornøyd med både turneringen og arrangementet. Juniorer fra øst og vest har storkost seg på trening med sitt store idol Casper Ruud og far Christian, tidenes beste norske tennisspiller. I går var stemningen i taket under hovedshowet med oppvisningskampene. Vi krydret opp pausen mellom single og double med opptredener av Norges fremste ungdom innen piano og fotballtriksing".

"Det er også veldig hyggelig at tilskuerrekorden fra to år tilbake ble tangert. Over 300 tilskuere var tilstede" avslutter Fredrik Vabog.

 Link til turneringen på Tournament software - med resultater i de ulike klassene

 Forsidebilde: En rimelig fornøyd gjeng etter treningsøkt ledet av deres store idol Casper Ruud, samt far og tidenes beste norske tennisspiller Christian Ruud med assistanse av PTKs Miran Pavlek. 

Annonse
Samarbeidspartnere