70 medlemmer siden oppstarten i oktober i fjor, og hele 60 deltagere i Moss Padelklubbs første klubbmesterskap i helgen. Det er padelfeber i Moss.

Litt over ett år etter at klubben ble startet opp, gjennomførte Moss Padelklubb et klubbmesterskap med over 30 deltagende lag og over 70 spilte kamper på de fem nybygde banene på Verftet i Moss i helgen.

Streamet i Moss Avis
Søndagens klubbmesterskapsfinaler i Moss ble streamet av Moss Avis. Interessen rundt padel har ekspoldert i byen. 

- Det var en suksess med over 400 unike seere som så streamen, og avisen vil gjerne fortsette samarbeidet med klubben, sier en fornøyd leder i klubben, Mathias Johansson.

Klubbmestere ble Henrik Ljungberg og Jahn Mamen i herreklassen, Ellen Kolsvik og Ellen Hersleth i dameklassen og Marit Andresen og Daniel Larsen i mixed.

Ny sport i Norge
Årsaken til den store interessen, mener Johansson er først og fremst at padel er en veldig ny og spennende sport.

- I tillegg kjører vi tett oppfølging og markedsføring i sosiale medier. Og klubben har som sagt en god dialog med lokalavisen, forklarer han.

Padel har ført til at mange nye mennesker har fått øynene opp for racketsport. Flere av de nye i klubben har ingen relasjon til racket fra tidligere.

- Erfaringen med racketsport blant våre medlemmer varier. Mange er helt nye, men vi ser at flere tidligere tennis- og squashspillere også kommer og spiller, sier Johansson.

Takker investor
Padelklubben hadde ikke kommet i gang dersom det ikke var for Johnny Gravfort som har investert i det nye senteret.

Klubben ønsker å takke Johnny som eier av Moss Padel, og for at han har gitt oss muligheten for å spille padel i Moss. Vi er veldig fornøyd med både baner og hall, avslutter Johansson.

På bildet: Johnny Gravfort og Claes Wennersten mot Steffen Litschi og Sander Gravfort.

Annonse
Samarbeidspartnere