Padel har igjen vært på kalenderen i Sverige. For første gang er padel en del av selveste Alliansloppet Action Week 2018, som samler verdenseliten fra 15 nasjoner. I en uke konkurrerer landene mot hverandre i ulike sporter.

Norge stilte med det norske «landslaget» i samarbeid med Team Bullpadel & The Juicery. Turen gikk til Trollhättan for å spille «landskamp» mot Svenskene. Laget bestod av Fredrik Ask (Norgesmester i Padel) og Abbas Fazal, sammen med trener Hector Palacios fra Argentina.

Laget kom ned fredagen, trente tre beinharde timer med sin energiske coach, etterfulgt av en deilig middag på hotellet. Lørdagen ble brukt til mye terping på defensive driller i hjørnet, ettersom vi visste Svenskene ville spille fort og aggressivt.

Søndagen startet med litt teori og frokost på hotellet. Matchen var satt opp kl 12:00 på 3Pac Padelsenter i Trollhättan. Laget ankom anlegget 2 timer før matchen, så de fikk varmet opp skikkelig. Selve matchen ble en tøff batalje! Norge startet med å tape det første settet, men så begynte den Norske maskinen å rulle og Norge tar de neste 2 settene. På stillingen 2-1 i sett til Norge, får Abbas Fazal kramper i begge ben og Norge får lov til å ta en 10 minutters pause. Etter dette kommer ikke Norge inn i kampen igjen og de taper de neste 2 settene og dermed vinner Svenskene.

Dette var nok en god erfaring for de Norske spillerne. Abbas Fazal imponerte, til tross kun 4 måneder med intens padel trening. Det at Abbas Fazal er med og setter preg på en match, mot 2 av Sveriges beste junior spillere, er imponerende. Hadde matchen vært best av 3 sett (som padel normalt sett alltid spilles etter) hadde Norge faktisk vunnet!

Selve arrangementet var særdeles godt lagt opp, alt fra bane booking til gjestfrihet var upåklagelig.

Annonse
Samarbeidspartnere