Søndag 5. august ble 7 nye trenere utdannet i NTFs nye Technique App

NTF er som land nummer 2 i verden ute med en App for tennisteknikk og analyse for alle nivåer. 

Kursholder og APP utvikler Øivind Sørvald  er svært stolt av det nye motivative verktøyet, men legger til: - det er nå jobben begynner! 

Sørvald presiserer: -I tiden fremover skal vi utdanne alle klubber som er interessert i å ta i bruk appen.  NTF ønsker at flere klubber og klubbtrenere skal se verdien av å bruke video som et viktig motivasjons- og kommunikasjonsverktøy.

Ole Conrad Reier og Trond Westbye in action

Tech banen og Superoffice 
- Kursene holder vi på Tech banen (SuperOffice) hvor vi kan kople opp appen på storskjerm. Kurset er praktisk , så alle funksjonaliteter som appen tilbyr testes ut og gjennomarbeides, fortsetter Sørvald

Tilgjengelig i App Store og Google play
- Jeg har vært opptatt av video og analyser siden 80- tallet. Frem til nå har jeg kjøpt dyre kameraer for å få god nok bildekvalitet. Nå, gjennom mobilteknologien og vår app så kan vi få opp mot 240 frames per sekund. Det er mer enn nok for alle. Så har du en ok smart telefon, så kan du for 80 kroner få et top noch  analyseverktøy gjennom NTF Technique App, avslutter Sørvald.

 

Takk, test og bruk!
NTF takker Lillestrøm, VBTK, Moss, Grefsen , Nesodden og Ålesund for deltakelsen på kurset og håper at de regelmessig benytter seg av Tech Appen i tiden fremover.

Annonse
Samarbeidspartnere