Steinkjer Tennisklubb er etablert og i helgen var det full aktivitet i den nye klubben for både store og små. NTFs representant, Espen Lilleaas, var på plass som ivrig deltaker og tilskuer.

Den nordligste klubben i nye Trøndelag fylke ble stiftet lørdag 11.januar. Navnet er Steinkjer tennisklubb.

- Christian Oshaug, som er ildsjel og initiativtaker, inviterte byens drøye 20.000 innbyggere til en åpen dag med tennis i Steinkjerhallen fra kl. 11-13 med påfølgende stiftelsesmøte. Christian hadde fått holdt av to håndballbaner til bruk i det tidsrommet og vi fordelte de som møtte opp etter alder og lot alle få prøve seg, forteller aktivitetsutvikler Espen Lilleaas på plass for Norges Tennisforbund.

Lilleaas kjørte trening for barna med god hjelp fra engasjerte foreldre.

- Vi kjørte en hinderløype for de aller minste og tennis på minitennis- og miditennisbaner for eldre barn og ungdommer. Det var også satt opp vanlig nett på en bane hvor de som kunne spille litt fra før kunne kose seg på full barnestørrelse, forteller Lilleaas. 

Etter aktiviteten ble det avholdt et stiftelsesmøte. Et styret ble valgt og målene for klubben ble skissert. Klubben er også interessert i å være med i TennisKids da et av målene er å tilrettelegge tennis for barn og ungdom. Christian Oshaug ble valgt til styreleder.

Steinkjer har i dag to kommunale utendørsbaner og Steinkjer Tennisklubb vil søke om å bruke disse til sine aktiviteter.

Steinkjer har også tidligere hatt tennisklubb med en morsom historikk helt fra 1913, men klubben ble nedlagt på slutten av 80-tallet. Se for øvrig mer om historien til Steinkjer tennis her: https://www.steinkjerleksikonet.no/steinkjer_tenniskubb

Annonse
Samarbeidspartnere