Dagsturneringer på Oslo Tennisarena og NTF-Cup format i Challenge U12

Turneringsformer er et av fire satsingsområder i NTFs handlingsplan. Høsten 2018 testes noen nye formater og turneringer i praksis. Siste helga i oktober arrangeres det dagsturnering i seniorklassene A, B og C på Oslo Tennisarena. Det spilles puljespill og 1-settskamper etter Fast-4 modellen og en klasse tar maks en dag. Turneringen vil gi rankingpoeng etter vanlig matrise.

«Vi ønsker å teste ut noen nye type turneringer for å tiltrekke oss flere spillere. Tilbakemeldingen fra mange er at de tradisjonelle turneringene tar for lang tid i en ellers hektisk hverdag. Vi håper at en turnering der alt spilles ferdig på en dag vil være spennende både for den aktive turneringsspilleren og for de som ikke har anledning til å sette av en hel helg» forteller turneringsansvarlig i NTF, Svein Are Lapstun.

Informasjon om formatet på turneringen samt påmelding finner du her.

Challenge U12-turneringene til Heming (Oslo Tennisarena) 2-4.november og Ålesund 9-11.november vil bli spilt etter NTF Cup-modellen. «NTF Cup modellen er i mine øyne den turneringen med det mest spillervennlige oppsettet. Den er også veldig gunstig for tilreisende da den sikrer mange betydningsfulle kamper mot riktig motstand. Vi ønsker å benytte dette formatet i flere turneringer» forteller styremedlem i NTF og medlem av Turneringsreformgruppa, Jon Ståle Ritland.

Påmelding og informasjon om disse turneringene finner du her:

Challenge U12 Oslo Tennisarena 2-4.november

Challenge U12 Ålesund 9-11.november (her arrangeres også U10)

NTF ønsker også å informere om følgende nye turneringer som har kommet til på terminlisten høsten 2018:

Klasse A og C senior Holmen 5-7.oktober

U11 Stavanger 19-21.oktober

Challenge U12 Drammen 19-21.oktober

U11 Stavanger 14-16.desember (ny klasse i tillegg til U10 og Challenge U12/U14/U16)

 

 
Annonse
Samarbeidspartnere