Norges Tennisforbund (NTF) søker hovedsponsor blant tekstil- og utstyrsleverandører til padellandslag.

Hovedsponsoravtalen vil gjelde for 2023, 2024 og 2025 og vil bestå av 1 hovedsponsor som kan levere tekstil og utstyr til landslag og administrasjon.

Ytelsene og rettighetene for sponsoratet er som følger:

  1. Søkeren på hovedsponsoratet må by en sum for å bli vurdert som hovedsponsor. Dette tas ut i tekstiler og utstyr gjennom året. Summen bør foreslås som bruttobeløp (basert på veiledende priser) i en eventuell søknad. I tillegg bør det listes opp noen gode argumenter for hvorfor akkurat din bedrift kan og vil levere til Norges Tennisforbund.

  2. Hovedsponsoren må minimum kunne levere sko, sokker, shorts, drakter (t-skjorter), overtrekksdrakter og caps-er/visirer, men med fordel reiseutstyr (bager etc.)

  3. Tekstiler og utstyr fra hovedsponsor vil tildeles de som representerer Norge på vegne av Norges Tennisforbund i internasjonale turneringer og på treningssamlinger. En del av draktene må derfor leveres ferdig trykket med NTFs logo på brystet, NORGE/NORWAY på ryggen og evt. andre sponsorlogoer.

  4. Tekstiler og utstyr skal minst kunne bære NTFs logo, samt en lagsponsors logo på T-skjorter og overtrekksjakker.

  5. Hovedsponsor vil i tillegg til å være eksponert på klesplagg, også eksponeres på tennis.no som hovedsponsor for padel i NTF.

  6. NTF vil ha en løpende dialog med den utvalgte leverandøren om hvordan best mulig fremme hovedsponsoratet.

  7. NTF vil senest og innen 15.12.2022 velge en av søkerne som ny hovedsponsor for tekstil- og utstyr padel etter innkomne søknader og eventuelt intervjurunde.


Søknader om å bli hovedsponsor for padel sendes til markedssjef i NTF Håkon Bjercke på hakon.bjercke@tennis.no innen 1. november 2022.

Annonse
Samarbeidspartnere