Norges Tennisforbund (NTF) søker hovedsponsor blant tekstil- og utstyrsleverandører til padellandslag.

Hovedsponsoravtalen vil gjelde for 2020 og vil bestå av 1 hovedsponsor som kan levere tekstil og utstyr til padel.

Ytelsene og rettighetene for sponsoratet er som følger:

  1. Søkeren på hovedsponsoratet må by en sum for å bli vurdert som hovedsponsor for padellandslagene. Dette taes ut i tekstiler og utstyr gjennom året. Summen bør foreslås som bruttobeløp (basert på veiledende priser) i en eventuell søknad. I tillegg bør det listes opp noen gode argumenter for hvorfor akkurat din bedrift kan og vil levere til Norges Tennisforbunds padelgren.

  2. Hovedsponsoren må minimum kunne levere sko, shorts, drakter (t-skjorter) og overtrekksdrakter. Det vil være en fordel hvis hovedsponsor også kan levere racketer og baller e.a..

  3. Tekstiler og utstyr fra hovedsponsor vil tildeles de som representerer Norge på vegne av Norges Tennisforbund (som inkluderer padel) i internasjonale turneringer. De må derfor leveres ferdig trykket med NTFs logo, NORGE på ryggen og evt. andre sponsorlogoer.

  4. Tekstiler og utstyr skal minst kunne bære NTFs logo, samt hovedsponsors logo på T-skjorter og overtrekksjakker.

  5. Hovedsponsor vil i tillegg til å være eksponert på klesplagg, også eksponeres på tennis.no som hovedsponsor for padel i NTF.

  6. NTF vil ha en løpende dialog med den utvalgte leverandøren om hvordan best mulig fremme en hovedsponsor for padel.

  7. NTF vil innen 01.12.2019 velge en av søkerne som ny hovedsponsor for padellandslagene etter innkomne søknader og intervjurunde.


Søknader om å bli hovedsponsor for padel sendes til markedssjef i NTF Håkon Bjercke på hakon.bjercke@tennis.no innen 15. oktober, 2019.

Annonse
Samarbeidspartnere