Norges Tennisforbund i samarbeid med Paradis Tennisklubb har gleden av å introdusere «Race to Bergen 2020», en serie av turneringer som til slutt vil kåre en vinner som får Wild Card til ATP Challenger-turneringen i Bergen 9-15.november i år. Inkludert i Racet er Grand Prix-turneringene i Stavanger, Paradis, Mjøndalen, Svelvik, Kristiansand og Oslo Tennisarena, Hardhausen i Nittedal og Norgesmesterskapet utendørs i Frognerparken.

- Vår ambisjon med Race to Bergen er å bidra til å gi et løft til norsk topptennis, både for arrangører, spillere og tilskuere, samt å sikre mest og best mulig norsk deltakelse i ATP Challenger-turneringen i Bergen. Vi håper det motiverer til økt deltakelse i delturneringene over hele landet. Gullet i enden av regnbuen er en døråpner til proffsirkuset for én singlespiller og et doublepar som drømmer om å følge i Casper Ruuds fotspor, sier Fredrik Vabog, en av drivkreftene bak Challenge-turneringen.

- Vi er veldig glade for at arrangørene i Bergen ønsker å bidra til å øke statusen til norske seniorturneringer gjennom å gi et av sine Wild Card til vinnerne, sier turneringsansvarlig i Tennisforbundet, Svein Are Lapstun.

Første delturnering, Grand Prix Stavanger, spilles allerede 30.januar-2.februar og «Racet» avsluttes i Oslo Tennisarena 24-27.september.

Les mer om «Race to Bergen 2020» her: https://www.tennis.no/spiller/turneringer/race-to-bergen

Annonse
Samarbeidspartnere