Norgesenerne sørget for å leve opp til favorittstemplet under helgens nasjonale padelturnering i Moss.

Hege Helle og Anita Westgaard er ranket som nummer en på den nye norgesrankingen for padel, og var dermed toppseedede i turneringen.

Damene fra Smaalenene Padelklubb i Askim møtte klubbvenninner i finalen.

- Det stiltes mott tøff motstand i Irena Ognjenovic og May Rita Dreierstad, men gikk av med seieren etter 6-2, 6-1, oppsummerer turneringsleder og formann i Moss Padelklubb, Mathias Johansson.

- På herresiden ble det storeslem for Moss Padelklubb som hadde tre spillere i finalen. Seieren ble tildelt norgesener Fredrik Ask fra Moss Padelklubb sammen med Hector Palacios, nummer fire på rankingen, fra Smaalene Padelklubb. De vant med 6-3,6-2 over Anders Aurstad och Sander Gravfort. Det ble en underholdene finale med mange bra ballvekslinger.

Totalt deltok 58 spillere i Moss Open 2019. 64 kamper ble spillt over tre dager, og etter totalt 1153 spillte game så var turneringen over.

- Publikum fikk sett mange bra og spennende kamper, og alle spillerene skal ha en stor takk for sterk innsats. Det var også gøy å høre engasjementet fra publikum i kampene med ekstra mye innlevelse på tribunen. Det er alltid moro å se en full hall med glade mennesker som elsker padel. Det var også morsomt med et lag fra Mjøndalen Tennisklubb, og vi håper på flere spillere og nye klubber til neste turnering, sier Johansson.

Klubben hadde også ordnet livestreaming fra kampene med egne dyktige kommentatorer i form av Johnny Gravfort og Brian Phillips. 

- Begge to skal ha masse skryt og vi håper at høre mye mer fra de fremover. Takk til Moss Padel som hjalp til at dette blev en bra turnering, og Ann-Kristin Børresen skal også ha et stort takk som var kioskansvarlig og sørget for at det ikke var noen spillere som gikk sultne i helgen. Nå gleder vi oss spesielt til NM i padel i slutten av november her i Moss.

Se resultater fra turneringen her!

Annonse
Samarbeidspartnere