Jentenes ITF ble som en langrennssprint... Tre nordmenn og en svenske i semifinalene!

Etter gårdagens fantastiske norske innsats fortsatte oppturen i dag, i hvert fall for ITF-jentene. Alle tre; Ine, Hedda og Sarina vant sine kamper. Dermed er morgendagens semifinaler det reneste kvinneskirenn. 3 norske og 1 svenske! 

ITF Paradis Open

De norske jentene er fornøyde med dagen...  

Hedda Gurholt sier dette etter kvartfinalen... «Jeg er veldig godt fornøyd med dagens kamp. Planen min var å ta ballen tidlig og bruke hver anledning til å ta styringen i ballvekslingene, noe jeg klarte å holde meg til hele veien. Mot slutten førte nervøsitet til at jeg ble litt passiv, så da spilte jeg mye på ren viljestyrke.»

Ine Stange følger opp med «Motstanderen hadde en fenomenal start og jeg ble hengende bakpå. Først etter settpausen fant jeg ut hvordan jeg skulle ta over kontrollen på kampen. Jeg ble gradvis sikrere og klarte å spille mer variert, slik jeg vanligvis gjør. I tredje sett følte jeg at jeg hadde full kontroll på både nerver og taktikk, og jeg slapp meg mer løs og spilte aggressiv tennis.»

Turneringsleder Fredrik Vabog forteller at Sarina Reinertsen spilte en intens kamp der nivået aldri droppet. Spillerne fulgte hverandre som skygger hele veien. Etter 3 timers spill kunne hun strekke hendene i været etter å ha kjempet seg til det avgjørende breaket på 4-4 i tredje sett.

Selv sier Sarina «Jeg kriget på hver ball og fokuserte på å holde intensiteten oppe. Det var mange lange ballvekslinger, og derfor en krevende kamp på fysisk og mentalt. Jeg er spesielt godt fornøyd med backhand opp langs linjen.»

I gutteklassen forsetter Herman Høyeraal det gode spillet og er klar for semifinale mot danske Overback - etter 6-2 6-1 i kvartfinalen mot spanske Ginel.

Anastasiia GUREVA - Ine Soltveit STANGE [7] 6-1 3-6 1-6 
Amelie VAN IMPE - Hedda GURHOLT 1-6 4-6 
Tara ZOPPAS [8] - Sarina REINERTSEN [2] 4-6 7-5 4-6 
Baltazar WIGER NORDAS - Emilien VOISIN [2] 3-6 3-6 
Arthur FERY [7] - Leyton RIVERA [3] 6-1 2-6 6-3 
Carl Emil OVERBECK [4] - Felix NORDBY 7-5 6-4 
Pablo MASJUAN GINEL - Herman HOEYERAAL [6] 2-6 1-6 
Link til turneringen 

TE U14 Paradis

Henrik Villanger forsetter å imponere. I morgen spiller han finale mot Severin Risans overmann, Christian Teszari, etter å ha slått 5. seedede Gea i dagens semifinale.

Henrik VILLANGER [6] - Arthur GEA [5] 6-1 6-2
Christian TESZARI [7] - Severin RISAN 6-2 6-3 
Link til turneringen 

Lykke til! 

Forsidebilde: Tre fornøyde vinnere, f.v - Sarina Reinertsen, Hedda Gurholt og Ine Stange. Foto: Fredrik Vabog. 

Tekst: Fredrik Vabog / Espen Hildrup 

Annonse
Samarbeidspartnere