Imponerende tennis på en rekordlang dag...

I Bergenarena har det vært en lang dag for Fredrik Vabog og de andre i turneringsledelsen. De første kampene startet kl 0900 i morges og de siste har ennå ikke startet (kl 2230).  

Tennis Europe

Dagens TE-overraskelse sto Asker-gutten Severin Risan for, da han i to sett slo ut 8. seedede Mira fra Italia med 6-4 6-0.

"Jeg fikk en god start på kampen" sier Severin, før han fortsetter... "På stillingen 5-4 klarte jeg å spille meg fram til flere breakballer på hans serve, og til slutt spikret jeg settet på tredje breakball. Jeg fikk selvtillit av å vinne et jevnt åpningssett, og fortsatte å styre kampen i det andre. Det var stort sett jevne game hele veien, men jeg klarte å vinne de viktigste poengene". 
I kvartfinalen møter han Von Dyck fra Nederland som slo Kristoffer Dalbak i en jevn tresetter. 
Om dette sier Severin: "Jeg tror at jeg har gode muligheter for seier. Det er to nordmenn som nylig har spilt veldig jevnt mot ham, senest Dalbak i dag. Jeg har sett ham spille flere ganger og vet hva jeg har i vente. Jeg håper at han er litt sliten etter dagens kamp og at jeg kan bruke det til min fordel. For øvrig vil jeg berømme arrangementet her i Bergen. Jeg synes det er en bra turnering med god organisering og fine treningsfasiliteter".

Også Henrik Villanger hadde en god dag på jobben - med 6-1 6-3 over britiske Haque.

Link til turneringen 

ITF Juniors 

"Jeg kan trygt si at det er rekordhøyt nivå til å være en ITF Grade 5-turnering. Klokka er 2230 og fortsatt er det fire kamper som venter på ledig bane... Stemningen er på topp og de norske spillerne hevder seg godt" forteller turneringsleder Fredrik Vabog - før han går tilbake til turneringen. 

 For dagens foreløpige resultater viser vi til turneringens hjemmeside.  

 Forsidebilde, f.v: Ine Stange, Emely Kahrs og Marie Skarica (Foto: Fredrik Vabog) 

Text: Fredrik Vabog / Espen Hildrup 

Annonse
Samarbeidspartnere