NM er godt i gang. Trenermøtet som ble avholdt 8. august ble en suksess med over 50 deltakere. Nå håper vi at mange klubber stiller på møtet førstkommende onsdag 15. august

NTF tror at utdanning og kompetanseutvikling er svært viktig for å løfte norsk tennis ytterligere.  Les mer om møtene/kompetansemulighetene under:

 

Klubbmøte - KLUBBDRIVe (KD) - 15. august
15. august vil det avholdes et møte om KD iniativet til NTF. 
Møtet skal handle om NTFs  KD satsning, få feedback fra dere på 1. halvår, hva er i pipeline (2019 og videre), mini work shop og selvfølgelig sosial samvær og nettverskbygging. Møtet er satt opp 19:00, og avholdes mest sannsynlig på Frogner Stadion, rett ved tennisanlegget. 

KLUBBDRIVe er et samlebegrep for NTFs initiativer mot medlemsklubbene.  Sammen med anleggsutvikling vil aktivitets- og kompetanseutvikling være med på å styrke klubbenes attraktivitet og leveranseevne. Målsettingen er få få flere aktive, kompetente og autonome klubber.

Les mer om alle KD tilbudene i terminlisten for 2. halvår
(PS! Endringer kan  forekomme, men da informeres regionen/klubbene) 

Påmelding
Påmelding skal skje via minidrett.no. Se lenke under:

Alle KD aktiviteter høst 2018

Påmeldinger som gjøres via minidrett blir automatisk registrert på deres idretts CV. I tillegg slepper NTF denl manuelle jobben. Det skaper mer tid til det viktigste: aktivitetsutvikling.

Trenerutdanning høsten 2018
Alle kurs- og etterutdanningsmuligheter finner dere i KD terminliste og her:
https://tennis.no/Utdanning 

Ta kontakt med KLUBBDRIVe ansvarlig dersom det skulle være noen spørsmål:
aslak.paulsen@tennis.no 

Annonse
Samarbeidspartnere