NTF anbefaler alle tennisklubber som snuser på padel om å ta lillebroren inn i varmen på de kommende årsmøtene.

Padel er en av Europas raskest voksende idretter. Norges Tennisforbund har tatt racketsporten inn under sin paraply. Nå oppfordres alle tennisklubber som vurderer padel som en del av sin virksomhet å ta opp idretten allerede på det kommende årsmøtet.

Selv om klubben enn så lenge ikke kan tilby padelbaner til sine medlemmer, så kan medlemmene være med på nasjonale turneringer som representanter for egen tennisklubb.

Flere medlemmer
Det er blitt etablert flere padelklubber i 2018, og mange flere vil komme på plass i 2019. Samtidig er det flere tennisklubber som vurderer å ta sporten inn i tilbudet til sine medlemmer. Dette betyr enda flere medlemmer, større miljø og økte inntekter for klubbene.

I 2019 vil også flere nasjonale turneringer i regi av NTF bli gjennomført. Tennislisensen spillerne betaler vil også gjelde padel, men i tillegg må spillerne representere en klubb som i sine vedtekter har tatt opp padel som idrett. Da kan utøverne representere tennisklubbene i norske padelturneringer og i NM.
 
Mer om padel?
Alle tennisklubber som også registrerer padelspillere blant sine medlemmer, må føre egne lister på disse. Medlemsavgiften til NTF per padelmedlem er i 2019 100,- kroner per medlem over 12 år og 50,- kroner per medlem under 12 år.
 
For mer informasjon om hvordan dere forbereder en slik sak til det kommende årsmøtet, ta kontakt med padelansvarlig i NTF, Henrik Norvald  - henrik.norvald@tennis.no eller 99 30 91 55.

Mer informasjon om padel finner du her!

Annonse
Samarbeidspartnere