Hønefoss TK er en klubb i utvikling og vekst - og søker trener fra januar 2019

Hønefoss Tennisklubb søker trener og har sendt oss denne teksten. Teksten ligger også som pdf-fil nede i høyre hjørne: 

-- -- -- 

Hønefoss Tennisklubb er inne i en fin utvikling. Den sportslige utviklingen viser gode resultater, medlemsmassen er god, stabil og voksende, vi har et flott tennisanlegg med 2 innendørsbaner og 4 utebaner. Anlegget er et av de fineste klubbanleggene på Østlandet utenfor Osloregionen og HTK jobber med å videreutvikle tennisanlegget. Hønefossregionen er kanskje den regionen i Norge hvor regjering og myndigheter forventer sterkest vekst i årene fremover. Tennissporten er i fremgang i Norge og HTK har derfor store ambisjoner for den videre utviklingen av klubben.

HTK søker en allsidig tennistrener med erfaring, stort engasjement og kompetanse for å trene barn, ungdom, konkurranseutøvere og voksne på alle nivå. Vi ønsker en trener som har gode administrative evner og stort engasjement for å bidra i klubbutviklingen. 

Hvem er det vi søker etter?
- Du har eller er i ferd med å ta trenerutdanning som tilsvarer ITF 1-2, i tillegg til erfaring som trener
- Du er sosial, engasjert, pedagogisk og har en sterk interesse for kunsten å lære bort tennis
- Du har gode samarbeidsevner og flink til å informere
- Du har gode administrative evner og interesse for at klubben skal ha gode kursplaner og treningstilbud året rundt
- Du er selvgående, initiativrik og stor arbeidskapasitet
- Du kan tenke klubb og bredde samt kunne gi fokus på best mulig utvikling av de spillerne som ønsker å satse på tennis og engasjere deg i arbeidet med rekruttering fra skoler i nærområdet
- Har kjennskap til og vil bruke NTFs spillerguiden som veiledning og arbeidsverktøy
- Du vil være engasjert i driften og utviklingen av klubbanlegget og etableringen av et butikktilbud
- Det er ønskelig at treneren behersker et nordisk språk og at du disponerer bil
- Du ønsker å være med i prosessen hvor vi skal videreutvikle HTK til en klubb som han hevde seg på Eliteserienivå, men samtidig ivareta et attraktivt breddetilbud 

Hønefoss Tennisklubb ønsker å ha et trenertilbud klart til januar 2019 og ber derfor aktuelle kandidater henvende seg til klubben innen 1/12-2018. HTK tilbyr lønn etter nærmere avtale.

Hvis du mener dette er en trenerrolle som passer deg er du velkommen til å henvende deg til HTKs styreleder Karl Otto Haraldsen på mobil 995 68 938 eller email for nærmere avklaring av vilkår, forventinger og videre prosess. 

Annonse
Samarbeidspartnere